Top Local Places

Zoneterapeut - Marianne Ølgaard Lysemose

Allegade 30, Vojens, Denmark
Local business

Description

ad

FDZ ZONETERAPEUT RAB
Marianne Ølgaard Lysemose
29 45 43 23 Da jeg startede på Zoneterapeutuddannelsen i 1992, blev jeg meget hurtigt klar over, at zoneterapien skulle være min vej til, at forstå sammenhængen mellem krop og sjæl. Da jeg i 1994 blev færdiguddannet zoneterapeut, var jeg samtidig beriget med en viden som gjorde, at jeg kunne arbejde terapeutisk med andre mennesker.
I mit arbejde som zoneterapeut og shiatzumassør lægger jeg stor vægt på, at kroppen skal kunne arbejde selvhelbredende. Dette opnås primært ved den fysiske behandling.
Ligeledes ser jeg det som min opgave, at finde “værktøjer” til hver enkelt, som skal gøre det muligt at kunne årsagsbehandle, her tænker jeg både på fysiske, psykiske og følelsesmæssige blokeringer.
Det er vigtig for mig, at møde hver enkelt klient med respekt, så der hurtigt skabes tillid og tryghed, en vigtig forudsætning for, at det skal blive en god oplevelse at få behandling.

Der er mange veje der ”fører til Rom”, og jeg vil gøre mit yderste for at vi kan finde din vej til øget livskvalitet.

Som zoneterapeut er jeg registreret alternativ behandler( RAB), hvilket er din sikkerhed for en terapeut der arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis.

Er du i tvivl om min behandling er noget for dig, er du hjertelig velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.


Med venlig hilsen
Marianne Ølgaard Lysemose
29 45 43 23

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

En fantastisk sommerferie er slut og batterierne er ladet op. Jeg glæder mig til at se nye og "gamle" klienter i klinikken igen. For tidsbestilling ring eller skriv på 29 45 43 23 :-) Vi ses! Mange hilsner fra Marianne :-)

facebook.com

Så nåede jeg til sommerferien :-) Glæder mig til at lade batterierne op, nyde hverdagen og sommerhygge med mine kære. Jeg er tilbage i klinikken igen torsdag den 4. august. Ønsker jer alle en skøn sommer. Mange kærlige hilsner Marianne :-)

facebook.com

Sommerferien står snart for døren :-) Kalenderen begynder at være fyldt op, men der er dog stadig enkelte ledige tider. Skal du have en af dem, er det en god ide at bestille tid snart. Rigtig god dag herfra - Marianne :-)

facebook.com

Endnu en skøn uge er gået, og weekenden banker på døren. Læste idag følgende citat: "At ville livet er at betragte alle begivenheder som lærdom" Jeg tror på der er lærdom i alt, blot vi tør se læringen. Rigtig god weekend til alle :-) Mange hilsner Marianne :-)

facebook.com

Ønsker alle en rigtig god påske :-)

facebook.com

Quiz

NEAR Zoneterapeut - Marianne Ølgaard Lysemose

Salon Monroe

Vojens, Denmark
Local business

Dansk Affald

Vojens, Denmark
Local business