Top Local Places

Techno Forsikring

Brendstrupgårdsvej 13, Aarhus, Denmark
Insurance Agent

Description

ad

Danmarks nye bilforsikring i autobranchen
Techno Forsikring er et samarbejde mellem Købstædernes Forsikring, Willis & Techno Danmark  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nyhed! Hjælpen er på vej... Har du prøvet at stå i nødsporet på motorvejen med en bil, som ikke kan køre videre? Med vejhjælp skal du ikke bekymre dig, for hjælpen er hurtigt fremme. Hvis det er muligt, bliver din bil repareret på stedet. Hvis ikke, tager vi bilen, dig og dine passagerer med til et værksted, som du vælger. Vejhjælp er en tilvalgsforsikring til kaskoforsikring.

facebook.com

Hos Techno Forsikring bliver vi helt varme om hjertet når vi ser hvor meget glæde MusikBeRiget spreder. Tak for endnu et smukt indblik 😊🎸🎤🎼🎻❤️

facebook.com

Kan du nikke genkendende til scenariet? 👍=Det dér? Det sker ikke for mig! 😲=Ups, det er sket for mig/en jeg kender ('Tag' gerne din uheldige ven) Ha' en god weekend derude :)

facebook.com

Lidt om livet bag kameraet😊

facebook.com

Kære alle sammen! Tusind tak for den store deltagelse i vores sommerkonkurrence. Vi er stadig helt oppe og køre over den overvældende interesse og det har været en udfordring at vælge en vinder ud af så mange dejlige, søde og sjove billeder, men det lykkedes... Vinderen blev KIM BORUP, som virkelig fik os til at småklukke af grin... Tak for det og vi håber at du får et fantastisk Spa Ophold - Vi har sendt dig en besked her på facebook 😁

facebook.com

Deltag i vores sommerkonkurrence om et spa ophold for 2- det kan du nemlig stadig nå! Læg et billede op af dig selv i bilen i konkurrenceopslaget længere nede på siden og deltag i lodtrækningen om et spa ophold. Og stor tak til alle jer, som allerede har lagt billeder op - I er fantastiske!

facebook.com

Konkurrencen løber hele juli, så fortsæt endelig med jeres dejlige selfies👍😊☀️

facebook.com

Iiih, hvor er det dejligt med jeres store interesse i vores sommerkonkurrence! Bliv endelig ved! Du kan nemlig stadig nå at deltage i vores sommersjov i hele juli måned og deltage ved at smide et bil-selfie op i konkurrenceopslaget - så er du med i udtrækningen om et Spa ophold for to!

facebook.com

Vi NYDER alle jeres selfies - tak for dem! Hvis du ikke allerede har gjort det, så upload dit bil-selfie i nedenstående opslag og deltag i konkurrencen om et LUKSUS SPA OPHOLD for 2 personer <3 Konkurrencen løber hele juli måned.

facebook.com

Vind et eksklusivt SPA OPHOLD!

facebook.com

VIND ET EKSLUSIVT SPA OPHOLD for 2 personer med forkælelse for krop og sjæl og lækker gourmetmad! For at deltage skal du blot uploade din 'BIL SELFIE' i kommentarfeltet i dette konkurrence opslag i løbet af juli. Psssst... Ingen selfies mens du kører! Ha' en skøn sommer 😄 /Techno Forsikring. (Vi trækker og offentliggør vinderen tirsdag d. 1. august - vinderen får også direkte besked - Præmien kan indfries på Comwell hotel Borupgaard, Kellers Park eller Korsør. Værdi ca. 5.500,-)

facebook.com

Techno Forsikring støtter med meget stor glæde MusikBeRiget. Læs denne fantastiske artikel fra Cancerfamilie.dk om den rørende koncert på Sygehus Nord i Aalborg.

facebook.com

Quiz

NEAR Techno Forsikring