Top Local Places

TURBINE forlaget

Balticagade 10, 2. sal, Aarhus, Denmark
Publisher

Description

ad

TURBINE forlaget er en markant og innovativ udgiver af bøger og gode læseoplevelser for både børn og voksne. Har du en god ide, så skriv her: post@turbine. Et forlag med tryk på … kvalitet

Forlaget har på kun få år placeret sig som en markant og innovativ udgiver af bøger for både børn og voksne.

TURBINE forlaget har haft stor vækst og er derfor nu en af landets største udgivere, når det gælder bøger til småbørn. Af samme grund blev TURBINE forlaget både i 2010 og 2011 hædret med Børsens Gazellepris for vækstvirksomheder.

Men forlaget udgiver ikke kun bøger til børn.

Forlaget har i de sidste år forstærket det skønlitterære program med udgivelser af oversatte romaner fra især Finland, Belgien, Holland, Slovenien og Frankrig. Derudover satser forlaget på krimigenren med så stærke navne som Stefan Tegenfalk og Varg Gyllander fra Sverige. Henrik Brun er med sine romaner ”Den danske lokkedue” og ”Den norske lakaj” (udkommer i marts 2012) et andet godt stærkt dansk bud på en god krimi fra forlaget.

Debat-, fag- og hobbybøger af forskellig slags er også at finde i forlagets katalog. Der er tale om både oversatte og danske værker af en meget høj kvalitet.

Arbejdet med den gode illustrative undervisningsbog er kendetegnende for forlaget. Bøgerne udgives ofte som samarbejdsprojekter mellem forfattere, organisationer eller virksomheder, der ønsker, at folkeskolen skal sætte fokus på ganske bestemte emner eller områder.


Forslag til udgivelser modtages gerne af forlaget fra forfattere, læsere, organisationer eller virksomheder på post@turbine.dk

Quiz

NEAR TURBINE forlaget