Top Local Places

Lecoq

Graven 14-16, Aarhus, Denmark
French Restaurant

Description

ad

Bar - Restaurant - Chartreuse

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mad og Fad Thomas tror det er fredag. Det er det ikke, men han har fat i noget med de der tarteletter! En Fadøl og en omgang tarteletter 50,- NEMT!

facebook.com

Mad og fad Cæsarsalat og fadøl 50,- Vi ses

facebook.com

Mad og fad Brændende kærlighed og bajer. 50,- Kys kys :-)

facebook.com

Mad og fad. Okse/lammedeller, texasdrenge og tzatziki. Serveres med en dejlig stor fadøl. 50,- Vi ses

facebook.com

Hvem fik 3 kroner på billedet? Det er endnu engang blevet den tid på året, hvor de unge studenter springer ud med hat på hovedet. De unge har af uransagelige årsager en tendens til at skrive deres sidste eksamenskarakter i huen, og det må vi kunne bruge til noget! Derfor udgør karakteren prisen på dagens første Chartreuse i baren - for med Chartreuse fejrer vi livets store øjeblikke! Det vil altså sige: har du været dygtig og fået 12, så koster din Chartreuse 12 kroner, men du ender sikkert også med et velbetalt job engang om 10 år. Er det derimod lykkedes dig at få -3 og samtidig blive student (Godt arbejde!), kvitterer vi med en Chartreuse og 3 kroner for at få lov til at se din hue! Og sig så ikke, at vi aldrig gør noget for de dumme! Kom frisk, og når vi engang ikke gider se på flere studenter, stopper vi tilbudet.

facebook.com

Mad og fad.

facebook.com

I dag ønsker vi alle Jørgen Leth tillykke med de 80 år! Det fejrer vi endnu mere under Latinerfestivalen på lørdag, hvor Graven bliver omdannet til en hyldest af Jørgen Leth med Tour De France-tema, gamle cykler - og masser af god smag! Som altid i Graven er der gratis morgenmad ved langbord mellem klokken 9.30 til 10.30, og så står dagen ellers i Tour De France og Jørgen Leth's tegn! Fra klokken 9.00 til 15.00 er der stumpemarked og udstilling af gamle fuldblodscykler omkring Hipsterhøjen. Se Jesper Skibbys Tour De France rytters cykel fra 1996, og så er sjældne cykler og udstyr til salg. Find din gamle drømmecykel - og find de stumper - eller den retrotrøje du mangler. Klokken 10.00 er der release på en Special Edition Jørgen Leth artikler hos Lakor. Klokken 11.00 er Retro-Hygge-Cykel-Tour mod Vorrebakken. Der køres under kommando af vintageholdet Squadre Molteni. Fællestouren med indlagt bakkespurt køres med 25-27km/t til Vorrebakken nord for Aarhus. Alle kan deltage! Bagefter til frokost i Graven er der præmier for bedste grej, bakkespurter og god stil. Til frokost serveres der flere Leth-specialiteter. Hos os selv på Lecoq serverer vi et Jørgen Leth-Sæt med Sild, øl, OP Anderson Snaps og en hårdtstrøget serviet til at tage med hjem. Naboen Haute Friture serverer en Dog-Leth, som kun laves i dagens anledning. Klokken 15 afvikles Tjenerløbet. Det årligt tilbagevendende Aarhusmesterskab i tjenercross løber af stablen.

facebook.com

Mad og fad Pastasalat med kylling og bacon. Dertil en dejlig stor fadøl. 50,- Vi ses :-)

facebook.com

Jones' Good Ass BBQ & Foot Massage

MAD og FAD! Pulled Beef m. Coleslaw, dog uden fodmassage, men med en dejlig kold O'ense pils. 50,- OBS! I aftens anledning serveres maden klokken 18.50, men kom i god tid for at reservere en tallerken. Obs: Der kan ikke bestilles bord til dette arrangement.

facebook.com

Timeline Photos

Sommeren er hurtigt overstået i visse dele af Aarhus, hvor efterårets farver med menneskelig hjælp har gjort sit indtog blandt tidligere grønne områder. I Latinerkvarteret bliver vi naturligvis også nødt til at følge trenden (Er det egentlig stadig et ord man bruger, eller døde det i 00'erne?), da der skal en sjælden storm i et glas vand til, at folk farer i blækhuset. Vi præsenterer hermed planerne for hipsterhøjen! I den forbindelse søger vi frivillige til at male bladene på træet. Enkeltvis. Henvendelse i baren.

Timeline Photos
facebook.com

Swedish Chef - Meatballs

Mad og fad Pasta, kødboller, stor fadøl, basta. 50,- Vi ses

facebook.com

The Muppet Show: The Swedish Chef - Cow

Mad og fad Kalvefrikassé med kartofler. Serveres med iskold fadøl. 50,- Ses

facebook.com

Quiz

NEAR Lecoq