Top Local Places

Zepter Finance Croatia

Radnička cesta 30, Zagreb, Croatia
Consulting Agency

Description

ad

Financijsko zastupanje i nezavisno savjetovanje - nova generacija u financijskom poslovanju

Zepter Finance Croatia
nudi svojim klijentima know-how pristup i pritom povezuje kompetentnost sa profesionalnošću  i ozbiljnošću, u svrhu pronalaska najboljeg rješenja za klijenta na realnom financijskom tržištu.
Nudimo Vam savjetodavnu pomoć u vođenju osobnih financija.
Nezavisnu, stručnu i kvalitetnu uslugu posredovanja u svim oblicima bankarskog i nebankarskog poslovanja te najnovije informacije o mogućnostima ulaganja kroz široku paletu različitih financijskih proizvoda naših renomiranih partnera.
Pratimo financijsko tržište za Vas, kako bi Vam ponudili pravovremeni servis novoponuđenih vrijednosti starih i novih financijskih proizvoda na realnom financijskom tržištu.
RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Želite zadržati i unaprijediti svoju financijsku dobrobit?

„Najbolji način da predvidite svoju bolju i sigurniju financijsku budućnost je da je kreirate uz pomoć nezavisnog savjetnika za osobne financije.“ – Bojan Kovačević

facebook.com

Cijena plina od 1. travnja ostaje na istoj razini

Cijena plina za kućanstva od 1. travnja ostaje na istoj razini „Kroz smanjenje tarifa i ostalih stavki u računima, benefite će osjetiti i građani i industrija“, istaknuo je državni tajnik Čikotić.

facebook.com

Rast BDP-a ubrzao iznad 3 posto prvi put od 2008.

"Najveći doprinos rastu očekujemo od osobne potrošnje koja je ohrabrena i najavama poreznog rasterećenja, a na pozitivan trend su upućivali i indeksi raspoloženja, pouzdanja te očekivanja potrošača", navodi jedan od makroekonomista u anketi Hine.

facebook.com

4 savjeta za upravljanje financijama koji vam mogu pomoći da stvorite bogatstvo - Stratego.hr

"Za upravljanje financijama, bitno je znanje" www.zepterfinance.hr #zepterfinance

facebook.com

3 preporuke za spas mirovina koje predlažu osiguravatelji

'Tri stupa mirovinskog sustava, porezni poticaji za dobrovoljnu mirovinsku štednju i financijsko opismenjavanje građana važni su za održivost budućih mirovina, zaključuje Europsko udruženje osiguravatelja i reosiguravatelja u publikaciji „Plan za mirovinu“.' www.zepterfinance.hr #zepterfinance

facebook.com

Francuski izbori i Fed pritisnuli tečaj eura (2017-02-22 11:48:35) - Tržište kapitala - Vijesti - hrportfolio.hr

"U fokusu ulagača tijekom dana bit će objava zapisnika s posljednje sjednice američke središnje banke Fed iz kojeg će ulagači pokušati iščitati podupire li najnovije izjave dužnosnika Feda kojima je signalizirano moguće povećanje kamatnih stopa već u ožujku ili ih potkopava"

facebook.com

Otplata duga zna biti komplicirana. Evo 6 poteza koji je olakšavaju - Stratego.hr

"Uvijek je bolje suočiti se s problemima što prije, nego od njih bježati. Ako ste odlučili riješiti se duga, već ste korak ispred." www.zepterfinance.hr #zepterfinance

facebook.com

Većina hrvatskih građana plaću želi primati na tjednoj razini

"Većina hrvatskih građana plaću želi primati na tjednoj razini"

facebook.com

Iznos kredita stanovništvu lani pao 5,5 posto, na 117,6 mlrd kuna (2017-02-17 11:31:56) - Ekonomija - Vijesti - hrportfolio.hr

"Obzirom da u valutnoj strukturi kredita stanovništvu dominiraju devizni krediti, uključujući i one s valutnom klauzulom, čineći udio od gotovo 60 posto, jačanje kune u odnosu na euro i franak za 1,3 i 0,7 posto godišnje, dodatno je utjecalo na pad kredita iskazanih u domaćoj valuti, kažu iz RBA."

facebook.com

NAJRIZIČNIJI KREDITI KOJE SU DIGLI HRVATSKI GRAĐANI Povećanje Euribora za jedan postotni bod diže ratu kredita gotovo 10 posto!

"Bojeći se ponavljanja “slučaja franak”, od 2015. godine sve je veći broj klijenata koji se odlučuju za kredit s fiksnom kamatnom stopom. Tako je sredinom prošle godine, prema podacima HNB-a, gotovo 40 posto novih stambenih kredita odobreno uz ove stope. Je li to bila racionalna odluka?"

facebook.com

Kada i zašto zatražiti usluge nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije?

facebook.com

Evo kako ste lani na 1.000 uloženih kuna zaradili barem 72, a da to niste ni znali

"Zaposleni Hrvati lani su nekoliko puta više zaradili na kapitalu uplaćenom za mirovinu nego na štednji u banci. (...) Zanimljivo je da su upravo fondovi u kojima za mirovinu štedi većina građana lani donijeli najslabije rezultate - u prosjeku su zaradili 6,94 posto." www.zepterfinance.hr

facebook.com

Quiz