Top Local Places

VK Neretvanski Gusar

Mlinska bb, Metkovic, Croatia
Sports Club

Description

ad

Rowing club from Metković,Croatia situated on the Neretva river.Ideal rowing conditions for preparations thorough the year. More info: http://vk-ngusar.hr/

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pozivamo sve članove (aktualne i bivše), prijatelje i sponzore, na tradicionalni blagdanski domjenak koji će se održati u prostorijama našeg Kluba dana 29.12.2017. (petak) od 18:00 sati.

facebook.com

facebook.com

U petak📝, 15.12.2017. od 21:00 u Tabakeri 🍽🍻, po prvi puta "Veslačka noć🚣🚣🚣". Dođite, povedite nekoga sa sobom i dobro se zabavite🍹🍸🍷 uz live muziku🎶🎸🎹. Vidimo se 🍻🎄🍻!!!

facebook.com

See you in Budapest, Hungary 😀 !!

facebook.com

Nataša Šustić je na Silver Skiff Regati u Torinu osvojila 5. mjesto u konkurenciji lakih seniorki. Ako uzmemo u obzir da je imala startni broj 403. možemo biti jako zadovoljni, te je samim tim kao i ostali brži brodovi, morala dobro paziti na pravac i druge čamce na rijeci. Obzirom na dobar rezultat, sljedeće godine je čeka puno bolja startna pozicija a tako i prilika za još bolji rezultat. Bravo Nate!! #SilverSkiffRegatta

facebook.com

Ovaj vikend u Torinu u Italiji na rijeci Po održava se XXVI. po redu Silver Skif Regata. Na njoj sudjeluje naša predstavnica Nataša Šustić koja je jutros obavila trening na kojem su bili i Valent Sinković, Martin Sinković i Mahe Drysdale (zajedno u skifovima na fotografiji u prilogu), a utrka je sutra. Nate kaže da joj je izuzetno drago da sudjeluje na ovoj velikoj regati, te da joj mali problem stvara tempo, obzirom da se vesla 11 km, no bez obzira na to sigurno će dati sve od sebe za što bolji rezultat. Sretno svim našim natjecateljima! Evo par fotografija s treninga:

facebook.com

U subotu smo sudjelovali na Capitall Cup regati u Zagrebu "Eights on Sava". Zahvaljujemo se domaćinu na odličnom gostoprimstvu i vidimo se na idućoj u nizu Capitall Cup regati u Budimpešti u ožujku 2018.g. Više o regati u Zagrebu i rezultatima na linku: http://www.mladost.hr/6602

facebook.com

Prijateljstva se stvaraju putovanjima i zajedničkim radom. Krajem rujna posjetili smo HVK Vukovar gdje smo sudjelovali na njihovom veslačkom maratonu od Vukovara do Iloka. U subotu smo veslali na Semper primus regati u Dubrovniku gdje su nas ugostili naši veterani VK Neptuna. U oba slučaja rezultat je zaista u drugom planu i jako nam je drago što smo sudjelovali na ove dvije odlične regate osmeraca. Hvala na pozivu!

facebook.com

Obavještavamo Vas da smo u procesu redizajna naše službene web stranice, te da će ista u novom obliku biti puštena u rad najkasnije do početka studenog 2017. g. Zahvaljujemo se na razumijevanju 😀 !!

facebook.com

Današnji popodnevni treninzi/fotogalerija:

facebook.com

Hvala svima 😍 !! http://likemetkovic.hr/portal/ukupni-pobjednik-neretvanske-regate-je-vk-mornar-iz-splita/

facebook.com

facebook.com

Quiz