Top Local Places

Zalagaonica Rijeka

Andrije Medulića 2, Rijeka, Croatia
Professional Service

Description

ad

KARLOVAC - RIJEKA - ZAGREB - ZADAR
OTKUP-ZALOG-PRODAJA
Email: zalagaonica.rijeka@gmail.com
Poštovani,
Zalagaonica Rijeka krenula sa radom!!

Otkup i prodaja robe

Kod nas možete prodati i kupiti raznu tehničku robu, starine i nakit po povoljnim cijenama. Posjetite nas u našim trgovinama ili pogledajte naš WEB shop.

Želite li prodati nakit? Pozivamo Vas da dođete u našu poslovnicu te nam ponudite predmet po cijeni koju Vi smatrate korektnom.

Novac isplaćujemo odmah, nakon što se usuglasimo oko cijene.
Odobravanje novčanih sredstava putem zalagaonice
Ako Vam je potrebna određena svota novca, a posjedujete neki predmet (nakit, starine, računalo, televizor, mobitel, kameru, umjetninu) dođite do nas s predmetom na temelju kojeg želite ostvariti novčana sredstva.
Uvijek sklapamo ugovor, novac Vam isplaćujemo odmah,a nakon dogovorenog roka možete otkupiti svoje predmete. Ako ne možete vratiti novac, ne brinite, predmet na temelju kojeg ste ostvarili novčana sredstva ostaje kod nas i nemate nikakvih dugovanja i obaveza. Sve što Vam je potrebno je osobna iskaznica. I to je sve!


Usluge koje pružamo

Otkup zlata, srebra, nakita i lom.
Odobravanje novčanih sredstava putem zalagaonice na temelju tehničke robe.
Odobravanje novčanih sredstava putem zalagaonice na temelju starinama.
Odobravanje novčanih Ssredstava putem zalagaonice na temelju zlata, srebra ili nakita.
Otkup sve vrste rabljene robe.
Prodaja rabljene robe.

Stojimo u redu umjesto vas !!

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak  08:00 - 20:00 h
subota                      09:00 - 15:00 h

Vaš BULL d.o.o.!!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Od sad nas možete kontaktirati na novi broj: 099 7000 400 ☎️📲

facebook.com

www.zalagaonice.com

facebook.com

Zbog inventure ne radimo do 04.01.2018.

facebook.com

Otkupljujemo i uzimamo u zalog mobitele, laptope, kompjutere, igrače konzole, fotoaparate, satove, ručne alate i starine te ostale stvari koje su ispravne i imaju neku tržišnu vrijednost. Za sve informacije možete nam se obratiti u inbox, na mail zalagaonica.rijeka@gmail.com ili na 095/455 5012

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Od sada s Vama i u centru grada, nova poslovnica na novoj lokaciji - Trg Drage Iblera 2. Očekujemo Vaš dolazak, vidimo se :)

facebook.com

POŠTOVANI NAŠI SADAŠNJI I BUDUĆI KUPCI, I DALJE S VAMA U VAŠEM GRADU, STOJIMO NA RASPOLAGANJU SAMO ZA VAS !! OTKUPLJUJEMO SKORO SVE! ...uglavnom novije, ispravne uređaje, poznatije marke, te sve ostalo za što postoji potražnja... Prodajete svoj stari/novi mobitel, laptop, bicikl, sat, TV, ili nešto drugo? Ne možete prodati, jer bi svi htjeli neke zamjene, ili bi na rate, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Mi otkupljujemo gotovo sve: -Mobiteli -Laptopi -DSLR Fotoaparati -LAPTOPI -LCD televizori -Satovi -Bicikli (kvalitetniji) -Motocikli, Skuteri, Automobili ...i još mnogo više! Zato ne brinite, nego nam javite svoju ponudu. MOGUĆNOST ZALOGA PRIMAMO U ZALOG Zalog odobravamo na temelju neke vrijednosti; umjetničke slike, tehnike, vrijednog sata, zlata i sl. Prilikom odobravanja zajma potpisuje se ugovor na rok od mjesec dana. Za ostvarivanje zaloga morate biti punoljetni i sa sobom imati važeći osobni dokument i OIB. PRODAJA VELIKI IZBOR STVARI Treba vam novi laptop, mobitel, gitara, sat ili umjetnička slika? Kod nas sve to možete pronaći i do 70% jeftinije nego u ostalim dućanima. Dođite i bez obveze razgledajte naš zanimljivi asortiman.

facebook.com

http://zalagaonice.com/

facebook.com

facebook.com

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/mobilne-kucice-oglas-21848270

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Zalagaonica Rijeka

Vitasmart

Rijeka, Croatia
Local business

Pepe Rosso

Rijeka, Croatia
Local business