Top Local Places

Lamon

Milana Smokvine Tvrdog 6, Rijeka, Croatia
Health/Beauty

Description

ad

Stvaramo prirodne i učinkovite proizvode za naše zadovoljne kupce diljem Europe i šire. Temeljito se posvećujemo stvaranju osobitog, drugačijeg asortimana proizvoda. Pronalazimo i stvaramo najbolje iz svijeta zdravlja, ljepote i unapređenja kvalitete života. Priroda i prirodni proizvodi to je ono što nas nadahnjuje i stoga je naša misija  približiti prirodu našim potrošačima kroz kvalitetne i što prirodnije proizvode.

Vodimo uspješnu tvrtku čiji je glavni zadatak izgradnja odnosa s kupcima bazirana na povjerenju. Cilj nam je kontinuirano razvijati segment maloprodaje, te biti važan i pouzdan partner našim veleprodajnim kupcima. Povećavati udio vlastite proizvodnje u ukupnom asortimanu, vješto koristiti marketing i po tome se razlikovati.

Potpuno se posvećujemo stalnoj brizi za interese kupaca. Uslužnost, strpljenje, jezgrovito informiranje  i spremnost na pomoć glavne su odlike naših djelatnika, i u tome ćemo se uvijek truditi biti još bolji.

LAMON d.o.o. utemeljeno je 1990 godine. Tijekom godina djelatnost tvrtke se profilirala i danas smo prepoznatljivi kao TV prodaja. Posvetili smo se ovakvom vidu marketinga i distribucije iz razloga što na taj način možemo kupcima bolje i slikovitije približiti i predstaviti naše proizvode. Naš stručno osposobljeni tim suradnika ljubazno i strpljivo će primiti vaše narudžbe, te vam dati potrebna objašnjenja i odgovoriti na pitanja vezana uz proizvode, načine plaćanja, isporuku i sl.
   Pored TV prodaje, odnosno proizvoda koji se propagiraju na televiziji, LAMON d.o.o. u svojoj ponudi ima i širu paletu proizvoda s posebnim osvrtom na zdravlje, ljepotu i unapređenje kvalitete života. Svi proizvodi se mogu vidjeti i kupiti u trgovini u Rijeci na adresi: Milana Smokvine Tvrdog 6.

   Da bismo što bolje odgovorili na želje i potrebe kupaca odlučili smo se na ugovornu proizvodnju određenih proizvoda. Na ovaj način možemo utjecati na bolju kvalitetu proizvoda i stvarati vlastiti brand.
   Uz maloprodajni vid distribucije razvijamo i veleprodaju. Stoga ukoliko imate pitanja ili želite neki vid suradnje slobodno nam se obratite s povjerenjem.
Nešto detaljnije i šire opisana ponuda proizvoda može se vidjeti na ovim internetskim stranicama kao i u LAMON katalogu proizvoda.

Zahvaljujemo se svim potrošačima na ukazanom povjerenju a mi ćemo i dalje stvarati i tražiti za Vas dobre i interesantne proizvode koji će vam život učiniti ugodnijim i ljepšim.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

REVOCELL regenerativna krema 50ml. - Lamon TV Prodaja

Hvala svima na sudjelovanju i velikom broju prijava za naš nagradni natječaj. Ovaj put sretni dobitnik je Hrvoje Posavec! Čestitke, šaljemo Vam našu Revocell regenerativnu kremu! Partite nas i dalje! ;) <3 vaš www.lamon.hr

facebook.com

Timeline Photos

[AKCIJA] -60% na Yogu-Joy 🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 Osvježite se uz slasne prirodne, uskusne i zdrave sladolede koje možete napraviti sami u samo nekoliko sekudi i uštedjeti 60% pri kupnji. Prije 499,00 kn, SADA samo 199,60 kn! :) WEBSHOP: http://goo.gl/KB6zP7

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Lamon vas nagrađuje! Ulazimo u četvrti nagradni tjedan! Svaki tjedan poklanjamo Revocell jedan! 🎉🎉🎉🎉 Sve što trebate učiniti je: 🐌 Lajkati Lamon Facebook stranicu; 🐌 Lajkati ovu objavu; 🐌 Podijeliti objavu na svom zidu (s opcijom javno); 🐌 U komentaru na ovu objavu napisati što čini Revocell kremu posebnom. Više detalja o Revocell kremi možete naći na www.lamon.hr Natječaj za ovaj tjedan otvoren je do utorka (16.08.2016) do 14:00h! :) Sretnog dobitnika ili dobitnicu odabrati ćemo nasumice. :) Sretno!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Naša treća dobitnica je Gordana Lauš! Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju! I budite s nama i idući tjedan kada ćemo također nagraditi nekog od Vas s našom fantastičnom Revocell kremom. Vaš www.lamon.hr

Timeline Photos
facebook.com

l.facebook.com

Lamon vas nagrađuje! Ulazimo u treći nagradni tjedan! Svaki tjedan poklanjamo Revocell jedan! Sve što trebate učiniti je 🐌 Lajkati Lamon Facebook stranicu; 🐌 Lajkati ovu objavu; 🐌 Podijeliti objavu na svom zidu (s opcijom javno); 🐌 U komentaru na ovu objavu napisati barem jedan od originalnih Lamon proizvoda koje možete naći na www.lamon.hr Natječaj za ovaj tjedan otvoren je do petka (5.08.2016) do 14:00h Sretnog dobitnika ili dobitnicu odabrati ćemo nasumice. :) Sretno!

facebook.com

Timeline Photos

Danas ćemo Vam predstaviti ImmunoSlim pastile za žvakanje! Nova i jedinstvena formula pomaže: ✔ USPJEŠNOM SKIDANJU VIŠKA KILOGRAMA ✔ DOBIJANJU MIŠIĆNE MASE ✔ POBOLJŠANJU IMUNOLOŠKOG SUSTAVA ✔ KOD PROBAVE ✔ PODIZANJU RAZINE ENERGIJE Tajna učinkovitosti Immunoslima krije se u sinergijskom djelovanju prirodnih aktivnih komponenti glukomanana, L-karnitina, cimeta, inulina te dnevne doze vitamina i minerala. Ukusan, potpuno prirodan i zdrav. Mršavite zdravo i učinkovito, pri tome jačajte imunitet i imajte više energije! Lamon - prirodno i učinkovito!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Lamon vas nagrađuje! Ulazimo u drugi nagradni tjedan! Svaki tjedan poklanjamo Revocell jedan! Sve što trebate učiniti je 🐌 Lajkati Lamon Facebook stranicu; 🐌 Lajkati ovu objavu; 🐌 Podijeliti objavu na svom zidu (s opcijom javno); 🐌 U komentaru na ovu objavu napisati barem jednu od pogodnih učinaka Revocell kreme. Natječaj za ovaj tjedan otvoren je do petka (29.07.2016) do 14:00h Sretnog dobitnika ili dobitnicu odabrati ćemo nasumice. :) Sretno! wwww.lamon.hr

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Naša ovotjedna dobitnica Revocell kreme je Martina Peranić! Martina čestitamo! Svima ostalima želimo za zahvaliti na sudjelovanju i pozivamo da se igrate s nama i idući tjedan kada ćemo također pokloniti jednu Revocell kremu! Revocell popravlja strukturu, te potiče regeneraciju kože. Sprjećava stvaranje bora, starenje kože i nastanak strija. Smiruje osjetljivu, crvenu i nadraženu kožu. Smanjuje staračku pigmentaciju kože, ožiljke. Djeluje antibakterijski i učinkovito pomaže kod problematične kože, sklone nastanku akni. Tajna učinkovitosi Revocell-a krije se u kompleksnom spoju srebrnog citrata, ekstrata puževe sluzi i prirodnih biljnih sastojaka, koji obnavljaju i štite Vašu kožu. Potražite nas u ljekarnama! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Lamon vas nagrađuje! Svi naši dragi prijatelji i kupci imat će prilike kroz sljedeća četiri tjedna naučiti ponešto o Lamon liniji proizvoda te uspust osvojiti i nagrade! Svaki tjedan osvoji Revocell jedan! Sve što trebate učiniti je 🐌 Lajkati Lamon Facebook stranicu; 🐌 Lajkati ovu objavu; 🐌 Podijeliti objavu na svom zidu (s opcijom javno); 🐌 Ostaviti komentar na ovu objavu "Lamon me nagrađuje!" Natječaj za ovaj tjedan otvoren je do petka (22.07.2016) do 12:00h Sretnog dobitnika ili dobitnicu odabrati ćemo nasumice. :) Sretno!

Timeline Photos
facebook.com

Lamon's cover photo

Lamon's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Roštilj i nogomet su odlična kombinacija.:) A pravi grill majstor treba pravi alat za roštilj - isprobajte BBQ MasterTools! Vrhunski komplet izrađen od drva i nehrđajućeg čelika. http://lamon.hr/hr/pocetna/komplet-za-rostilj-.html#.V2fiSbQQlsM

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

LAVARAN balzam prirodan je proizvod s 99% sastojaka prirodnog podrijetla.🌲🌲🌲 Učinkovito revitalizira, regenerira, te pospješuje prokrvljenost kože. Idealan je za primjenu kod masaža, umornih nogu ili stopala. 👣 Sadrži ekstrakata breze i đumbira, tinkturu papričice, kamfor, mentol te eterična ulja cimeta, eukaliptusa, ružmarina i limuna. 🍋🌿🌿 Više o Lavaranu: http://goo.gl/I9roKn

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Lamon