Top Local Places

Studiram "vani"

Mrkopaljska 15, Rijeka, Croatia
Education

Description

ad

Ako razmišljate o studiranju VANI, raspitajte se o raznim mogućnostima koje vam se nude!!!! Maturanti i svi oni koji bi željeli studirati vani (od 18-65 godina) saznajte sve o mogućnostima studiranja na univerzitetima  širom EU!

Želite studirati u inozemstvu?  

Privlači vas Velika Britanija, Danska ili pak neka druga država u EU, ali u moru različitih informacija se teško snalazite?

Ili pak mislite da nemate dovoljno financijskih sredstava za studiranje “vani”?

Na portalu UniversityAdmission.eu možete birati između 5000 redovnih studijskih programa na više od 50 univerziteta širom EU, a na istom portalu se možete registrirati i u par jednostavnih koraka upisati se na neki od željenih univerziteta u inozemstvu.

Ono što je bitno za napomenuti jest da su fakulteti u EU sada dostupni SVIMA bez obzira na financijske mogućnosti. Hrvatska je nakon ulaska u EU dobila niz novih mogućnosti, jedna od tih je i svakako vrlo jednostavan i financijski iznimno povoljan način studiranja i svih ostalih vidova školovanja u drugim zemljama članicama EU.

Većina Univerziteta garantira smještaj u kampusu, a mogućnosti zaposlenja za studente su široke i dostupne. Više od 90% studenata radi uz redovna pohađanja predavanja i u mogućnosti su sami pokrivati svoje životne mjesečne troškove.

Naš tim vam pomaže na svakom potrebnom koraku, počevši od odabira države, grada, univerziteta, studijskog programa, procesa  aplikacije te svih ostalih potrebnih detalja na putu ka ostvarenju vaših snova.


Od početka našega rada do danas taj put smo prešli sa oko 4000 studenata iz svih dijelova svijeta, a broj aplikacija hrvatskih studenata rapidno raste iz dana u dan.

Sve što trebate učiniti jest DONIJETI ODLUKU i krenuti skupa sa nama u uzbudljivu avanturu otkrivanja drugih kultura i svojih osobnih neslućenih potencijala.

www. UniversityAdmission.eu


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

OBAVIJEST: dokumentaciju za PRVI krug prijava na GB i ostala sveučilišta zaprimamo NAJKASNIJE do 10.01.2018. - za sve vas koji pošaljete dokumentaciju IZA ovog datuma NE MOGU JAMČITI prijavu u prvom krugu koji službeno završava 15.01. u 18h!!! DRUGI KRUG prijava se otvara 01.02.2018. - 01.04.2018

facebook.com

Vljudno naprosamo vse dijake, ki so nas obiskali na stojnici na kariernem dnevu v Celju, da nam ponovno posredujejo svoje podatke in morebitna vprasanja na email slovenia@...., saj nam jo je zagodel tehnoloski skrat in nam na zalost izbrisal vse naslove.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

PRVI KRUG PRIJAVA ZA JESEN 2018 ZAVRŠAVA 10.01.2018 - INFO:http://studiram-vani.eu/info/proces-prijave/

facebook.com

NOVI SMJER na University College Birmingham. Umjesto Beauty Therapy Management i Spa Management smjerova dogodine kreće novi smjer pod imenom Aesthetic Beauty Practitioner Više informacija o smjeru dostupno je na poveznici uz objavu.

facebook.com

Dobre vijesti za sve one koji već tamo studiraju ili tek razmišljaju o studiranju u Birminghamu. Grad pokazuje najbrži napredak, pad stope nezaposlenosti te veliki broj regeneracijskih projekata čime postaje odličan odabir za pronalaženje posla i uvjete života u usporebi sa ostalim gradovima u Velikoj Britaniji. HSBC banka ga je odabrala za relokaciju svojeg sjedišta za privatne i poslovne korisnike, premještajuci preko 1000 radnih mjesta iz Londona, dok će izgradnja visoko-brzinske željeznice također imati pozitivan utjecaj na razvoj grada i nastavak privlačenja velikog broja stranih investicija.

facebook.com

Dragi studenti i roditelji, evo naš dragi student Stefan Lončar se jako potrudio da vam pokaže da vaša djeca u Britaniji nikako ne mogu biti gladna - tj. uložio je jako puno truda da vam dočara cijene u dućanima, pa vi procijenite sami koliko je Engleska stvarno skupa za život :)

facebook.com

Slike sa ovogodišnjeg Sajma stipendija održanog 17.10. u Zagrebu i 19.10. u Rijeci gdje smo predstavljali University College Birmingham i Nottingham Trent University

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Studiram "vani"