Top Local Places

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka

Ulica Prvog Maja 14A, Rijeka, Croatia
Charity Organization

Description

ad

Udruga Srce Rijeka je udruga za pomoć i unapređenje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Cilj ove stranice je promoviranje djelovanja udruge, senzibilizacija javnosti o potrebama i načinu života osoba s invaliditetom

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vani nam je hladno pa smo ovaj tjedan kod kuće. Vidimo se drugi tjedan. Svima skupa želimo ugodan dan !!!!

facebook.com

Sve smo bolji i bolji

facebook.com

Kako su naši korisnici proslavili Valentinovo

facebook.com

Da li znate kako je kada se u malom prostoru susretnu dva prava halubajska zvončara ? !!!!!!! Ponovno su nas posjetili naši prijatelji iz maškara sa Viškova.

facebook.com

Mi smo već počeli s izradom pisanica. Ovo su naše prve. Još stignemo usavršiti radove.

facebook.com

IN MEMORIAM DUBRAVKO DUKIĆ (GULE) 1967. - 2017. Govore judi da su anjeli na nebe. Da po nebe lete i da su jako dobri. Neki od nas imeli su sreću trefit jih i na oven svete, videt jih, a oni najsretneji i š njimi cel život bit. Stal je tako čovek, veli, od blizu dva metra, vesel, simpatičan. Lice mu sej vavek smelo. Ćutiš da ga poznaš od vavek, cel život. Bil je to naš Dubravko. Ni ga, a vavek je tu med nami. Šal je pred jušto leto dan na dug put, a ni nan rekal " BOH I SE", al trefit ćemo se opet. Fali nan, fali nan jako i falit će nan zavavek. Okol sebe skupjal je samo dobri judi, a oni ki to i nisu bili postali bi va njegovoj kumpanije. Čovek kega su si voleli i doma i od domi. Pogledat ćemo va nebo, a TI GULE prema nan, opet ćemo se trefit ki ta dan, kot i čera i danas i jutra. Dragi naš Dubravko, hvala TI ča si bil del nas i za su jubav ku si pustil za sobun - Boh prijatelu naš Veli. Vavek tvoja Udruga Srce

facebook.com

Prenoseći malo atmosfere s domjenka u Centru za rehabilitaciju i s svečanog domjenka PGŽ-e, svima koji nas prate i svim svojim prijateljima želimo ...

facebook.com

23.prosinca skupila se cijela ekipa kako bi pogledali izložbu fotografija u galeriji Principij i tako je jedna lijepa priča završena. Donatorska izložba fotografija članova Fotokluba Rijeka je zatvorena, a s prikupljenim sredstvima donirali su Udruzi prijenosno računalo. Prof. Božić uručio je računalo Damiru Šokčeviću. Još jednom se zahvaljujemo Fotoklubu Rijeka.

facebook.com

18.prosinca nazočili smo otvorenju izložbe - Fotoklub Rijeka pomaže u galeriji Principij, Pod voltun 4. Izložba je prodajna, a dobivena sredstva su namijenjena našoj udruzi. Zahvaljujemo se i ovim putem dobrim ljudima iz Fotokluba Rijeka, a najviše glavnom inicijatoru izložbe Borislavu Božiću. Izložba je otvorena do 23.prosinca kada će se i korisnici diviti fotografijama.

facebook.com

I ove godine su nas posjetili prijatelji iz Mjesnog odbora Brajda-Dolac, a oni nikada ne dolaze praznih ruku. Hvala im još jednom.

facebook.com

U Nastavničkom zavodu za javno zdravstvo PGŽ omogućeno nam je da se predstavimo sa svojim radovima.

facebook.com

Oduševio nas je posjet stranih studenata, organiziran od strane Erasmus Student Network Rijeka. Antonija Peran je predvodila grupu od deset studenata iz Grčke, Francuske, Španjolske, Makedonije, Slovačke, Poljske, Litve i Latvie. Bez prevođenja korisnici su pokazali studentima izradu čestitki, pletenje prstima i izradu vjenčića od novina, što su studenti s veseljem prihvatili. Vrhunac druženja je bilo zajedničko vježbanje.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka