Top Local Places

SP savjetovanje & coaching

Divkovićeva 3, Pula, Croatia
Professional Service

Description

ad

Usluge koje pružamo našim klijentima su osobno i poslovno savjetovanje i edukacija. (  #spsavjetovanje  #lifecoaching #businesscoaching)
SP usluge:

-Osobno savjetovanje vezano uz osobne poteškoće, razvoj osobnih potencijala i komunikaciju po načelima transakcijske analize

-osobni coaching  ( life coaching)

-poslovni coaching (business coaching)

-poslovno  savjetovanje i informiranje

-razvoj vještina (poput komunikacijskih, socijalnih vještina, suočavanje s izvorima stresa,  vještine adekvatne prilagodbe...)

- grupni i timski coaching

Naš cilj je maksimalno se usmjeriti na rješavanje konkretnih izazova klijenta i zajedno s njima ići prema postavljenim ciljevima.

Kod nas možete dogovoriti i predavanja i radionice na određenu temu, prilagođene vašim potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem kad imate problem i kad osjećate da možete više i bolje, a ne znate kako.

Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

MOTIVACIJA ZA OTIĆI ILI OSTATI 6. radionica ciklusa o međuljudskim odnosima Ponekad se zaglavimo u nekim situacijama i to stanje "ni naprijed ni natrag" može potrajati godinama. Svjesni smo da nam nije dobro s partnerom, na poslu s kolegicom ili nadređenim a ipak se ne pomjeramo. Trajemo u nezadovoljavajućem braku, na lošem poslu, u lošoj vezi. Ovo je radionica o motivaciji. Na njoj ćemo se baviti vašim potrebama, željama, vrijednostima, uvjerenjima i obrambenim mehanizimima. Kad otkrijete vašu unutarnju motivaciju, kad namirite vaše unutarnje dijete, bit ćete slobodniji, hrabriji i svjesniji u potrazi za boljim odnosom. Prvenstveno, onim sa samim sobom. U malim grupama i na podržavajući način, stvaramo uvjete za promjene. Dobrodošli. Danas je zadnji dan prijave za Ciklus radionica o međuljudskim odnosima. Počinjemo s prvom radionicom Kako voilimo? 15.2.2017. u 18 h. Sve radionice se održavaju u Puli i kotizacija po radionici iznosi 200 kn. Obavezne prijave na svjetlana.prkic@gmail.com ili na 098 16 82 985.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

PAMETNO ODLUČIVANJE 5. radionica ciklusa o međuljudskim odnosima Koji povući potez? Promijeniti posao ili ne, kupiti stan ili biti podstanar, otići ili ostati u nekom odnosu...Investirati ili ne? Reći ili prešutjeti?... Teško nam je donijeti odluke a kad ih i donesemo, nismo zadovoljni tim istim odlukama, potezima, pa se ljutimo i na sebe i na druge... • Što vas sprječava da budete odlučniji? • Kako vaša neodlučnost utječe na vaš život? U kakvoj su vezi samopouzdanje i odgovornost? • Čemu ste skloniji, racionalnom ili intuitivnom odlučivanju? Želite li dobiti odgovore na ova pitanja, pridružite nam se na našim radionicama. Dobrodošli ste. Mjesto: Pula, Trg kralja Tomislava 13 Kotizacija: 200 kn /radionici Vrijeme: 18-20h Prijave za ciklus do 10.2.2017. na mail svjetlana.prkic@gmail. com ili na 098 16 82 985. Veselimo se druženju i zajedničkom učenju.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

UVODNO PREDAVANJE Pozivamo sve zainteresirane za Ciklus radionica o međuljudskim odnosima na uvodno predavanje, koje će se održati sljedeći ponedjeljak, 6.2.2017. godine u 19 sati u Puli. O mjestu održavanja predavanja bit ćete obaviješteni naknadno, kad utvrdimo točan broj zainteresiranih. Vaš dolazak molimo potvrdite na mail svjetlana.prkic@gmail.com najkasnije do 5.1.2017.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

SIMBIOZE U ODNOSIMA 4. radionica Ciklusa o međuljudskim odnosima Na ovoj radionici ćete saznati kako nastaju simbioze, koje sve simbioze postoje, te kojim uvjerenjima i ponašanjima ih održavamo. "Dvoje kao jedno" lijepo zvuči ali ima i svoja brojna ograničenja. Ako se želite ponovo osjećati autonomno i svoje u odnosu u kojem se trenutno nalazite, ovo je radionica za Vas. Mjesto održavanja: Pula, Trg kralja Tomislava 13. Prijave na Ciklus radionica o međuljudskim odnosima na svjetlana.prkic@gmail.com ili na 098 16 82 985 najkasnije do 10.02.2017. Dobrodošli.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from SP savjetovanje & coaching's post

Gostovali smo na skupu "Magic woman" u Ljubljani. Zanimljivo iskustvo.

Photos from SP savjetovanje & coaching's post
facebook.com

Timeline Photos

SVE BOJE EMOCIJA Ovo je 3. radionica Ciklusa o međuljudskim odnosima i namijenjena svima koji žele saznati nešto više o emocijama i načinima na koji one djeluju na nas. Na ovoj radionici ćete saznati: - razliku između kompromisa i kompromitiranja - kako nastaju i koje sve emocije postoje - što je emocionalna ucjena i kako ju prepoznati - zašto su sve emocije i dobre emocije Ako želite otkriti kojim bojama bojite Vaše emocije, pridružite nam se. Možda se ugodno iznenadite. Mjesto održavanja: Pula, Trg kralja Timislava 13. Prijave na Ciklus radionica o međuljudskim odnosima na svjetlana.prkic@gmail.com ili na 098 16 82 985 najkasnije do 10.02.2017. Dobrodošli.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

KOJE IGRE IGRAMO U ODNOSIMA? 2. radionica Ciklusa o međuljudskim odnosima Naše svakodnevne uloge su mnogobrojne: supruga/suprug, mama/tata, kolega/kolegica, sin/kćerka, prijatelj/ prijateljica, kuhar/ica itd.To su naše svjesne uloge u koje ulazimo i s kojima se često i poistovjećujemo. No, postoje i one uloge u koje ulazimo nesvjesno i zbog kojih se često ne osjećamo dobro. Radionica Koje igre igramo posvećena je konceptu Dramskog trokuta i daje nam uvid u naše skrivene potrebe koje snažno utječu na kvalitetu naših odnosa s drugima. Ako imate neki odnos koji vas "žulja", u kojem se ne osjećate dobro i sve što ste pokušali nije dalo rezultate...Ova radionica je pravi izbor za Vas. U dobroj atmosferi i dobrom društvu pomjeramo vlastite granice. Dobrodošli. Prijave na Ciklus radionica na svjetlana.prkic@gmail.com ili na 098 16 82 985 najkasnije do 10.02.2017.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

KAKO VOLIMO? 1. radionica Ciklusa o međuljudskim odnosima Često se ispod riječi voljeti krije još niz svakodnevnih odluka koje često ne povezujemo s pažnjom i ljubavlju prema sebi. Ne odmaramo se, ne spavamo dovoljno, ne jedemo zdravo, ne družimo se itd… A kako je tek onda s ljubavlju prema drugima? Kako ju pokazujemo? Kakva su nam očekivanja a kakvi prohtjevi? Ukoliko želite saznati koji je vaš jezik ljubavi i koja uvjerenja vas sprječavaju da budete slobodni i volite s povjerenjem, pridružite nam se. 1. radionica se održava 15.veljače 2017. u 18 h. Prijave na mail:svjetlana.prkic@gmail.com ili na 098 16 82 985. Dobrodošli!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

CIKLUS OD 6 RADIONICA O MEĐULJUDSKIM ODNOSIMA - UPISI Početak 15.2.2017. Odnosi koje imamo s drugima i sa samim sobom u velikoj mjeri određuju kako ćemo se osjećati: ispunjeno, sretno, motivirajuće ili nezadovoljno, zabrinuto, usamljeno itd....Kakogod, nikad nije kasno za investiranje malo vremena i energije u njihovo poboljšanje. Dobri odnosi donose mir, zadovoljstvo, ispunjenje i motivaciju a loši gubitak samopouzdanja, nemir, depresiju, anksioznost... Radionice su namijenjene svima koji žele promjene u partnerskim, roditelj - dijete, obiteljskim ili poslovnim odnosima i spremni su uložiti vrijeme i energiju u svoj osobni razvoj. Fokus u radionicama je na komunikaciji koju vodimo s drugima i mehanizmima kojima sabotiramo sebe u činjenju promjena koje su nužne za dobre odnose. Održavaju se jedanput mjesečno u ugodnom okruženju i uvijek u isto vrijeme od 18.00 - 20.30 h. Ovaj CIKLUS se sastoji od 6 radionica i obuhvaća sljedeće teme: 1. KAKO VOLIMO? (15.02.2017. ) 2. KOJE IGRE IGRAMO U ODNOSIMA (15.03.2017.) 3. SVE BOJE EMOCIJA ( 10.4.2017.) 4. SIMBIOZE U ODNOSIMA (15.5.2017.) 5. PAMETNO ODLUČIVANJE (15.6.2017.) 6. MOTIVACIJA - OTIĆI ILI OSTATI U NEKOM ODNOSU? (10.7.2017.) Sve radionice se temelje na osnovnim načelima transakcijske analize i pružaju priliku za iskustveno učenje. Početak CIKLUSA RADIONICA O MEĐULJUDSKIM ODNOSIMA je 15.02.2017. u 18 sati. Mjesto održavanja: Zajednica tehničke kulture. Trg kralja Tomislava 13, Veruda, Pula. Kotizacija: 200kn po radionici. Voditeljica radionica: Svjetlana Prkić, prof. i coach. Završila je dvogodišnju Akademiju HUCa, licencirani je life&business coach, te ITAA transakcijski praktičar. Bavi se coachingom od 2012. godine, a edukacijama više od 15 godina. Kroz coaching praksu pomaže pojedincima/kama u ostvarivanju njihovih osobnih i profesionalnih ciljeva. Aktivna je u promicanju osobnog razvoja putem radionica o jačanju samopouzdanja, upravljanju vremenom, prezentacijskim vještinama, unutarnjim otporima i izazovima u privatnom i poslovnom svijetu. Prijave i info na mail: svjetlana.prkic@gmail.com ili tel. 098 16 82 985 do 10.2.2017. Dobrodošli !

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Želimo da Vam se ostvari minimalno 100 želja u Novoj 2017.! Ako zapravo ne znate koje su to, napravite popis, još stignete!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Zadovoljstvo je biti i stvarati s mladim ljudima. Start Up, Career Booster, Fakultet ekonomije i turizma, Pula, 14.12.2016.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Predavanje "Tipovi osobnosti i organizacija vremena" , u sklopu Career Boostera u Puli, srijeda 14.12.2016. u 18.45.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI SP savjetovanje & coaching