Top Local Places

OMNIA KIDS Rijeka

Trpimirova 4, Rijeka, Croatia
Education
advertisement

Description

ad

OMNIA KIDS Centar za strane jezike prvi je centar u Rijeci koji u nastavi koristi interaktivni pristup podučavanju stranih jezika.  OMNIA Kids Centar za strane jezike prvi je centar u Rijeci koji u nastavi koristi interaktivni pristup podučavanju stranih jezika.

Organiziramo tečajeve stranih jezika za predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce.

Tečajevi za predškolce sastoje se od 70 školskih sati nastave tijekom cijele školske godine na kojima djeca uče strani jezik na način prilagođen dobi – kroz igru, pjesmice, crtanje. Na nastavi se koriste interaktivni udžbenici renomiranih svjetskih izdavača. Svaki sat je osmišljen tako djeca uče kroz igru, na zabavan način. U tu svrhu naši najmlađi polaznici mogu se na svakom satu koristiti i interaktivnim pametnim stolom, namijenjenim djeci već od 5 godina starosti. Interaktivna površina stola i touch screen omogućuju djeci da uče na zanimljiv i poticajan način. Istovremeno na stolu može raditi osmero djece, bilo u paru ili samostalno. Stol dolazi s 1500 već pripremljenih aktivnost i koristeći ga djeca uče, ali se i sjajno zabavljaju, pritom se družeći i međusobno surađujući. Posebno smo ponosni što smo prvi u Hrvatskoj koji su kupili SMART Table za naše polaznike.

Tečajevi za osnovnoškolce sastoje se od 70 školskih sati nastave tijekom cijele školske godine. Održavaju se dinamikom dva puta tjedno po jedan školski sat ili jednom tjedno  (subotom) po dva školska sata. Učionice su opremljene interaktivnim pametnim pločama i pametnim projektorima, koji zamjenjuju klasična nastavna pomagala, ploču i flomaster. Na nastavi se koriste interaktivni udžbenici renomiranih svjetskih izdavača.


Tečajevi za srednjoškolce sastoje se od 102 školska sata nastave.  Nastava se odvija dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima. Svi tečajevi za srednjoškolce strukturirani su tako da ujedno služe i kao priprema za međunarodno priznate ispite, čije će polaganje biti potrebno srednjoškolcima koji planiraju nastaviti školovanje u inozemstvu. Učionice su opremljene interaktivnim pametnim pločama i pametnim projektorima, koji zamjenjuju klasična nastavna pomagala, ploču i flomaster. Na nastavi se koriste interaktivni udžbenici renomiranih svjetskih izdavača.

Srednjoškolcima koji su zauzeti brojnim obavezama preko tjedna nudimo i subotnje jutarnje tečajeve jezika. Subotnji tečajevi sastoje se od 70 školskih sati nastave tijekom cijele školske godine, po dva školska sata svake subote.

OMNIA Centar za strane jezike također priprema djecu za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ponosne na Jasnu Barabu, mamu naše Leni, i sve ostale roditelje okupljene oko inicijative #AkcijaPametnePloče! U nepuna 4 mjeseca sakupili su 200.000,00 kn za opremanje OŠ Fran Franković pametnim panelima! 👍 👏 Drago nam je što smo bile dio ove predivne priče! ❤ http://www.rijekadanas.com/akcijapametneploce-sakupljena-sva-potrebna-sredstva-donirao-i-grad-rijeka/

facebook.com

#onokad imaš 9 godina i super govoriš i engleski i njemački! 💭📽️🎞️

facebook.com

[Vrijedne & pametne] Naše ljepotice Noemi i Elin i njihovi nesvakidašnji modni dodaci 👯👸

facebook.com

Iako je ponavljanje gradiva bilo natjecateljskog duha, naši mali Talijani ipak su zaključili kako nije bitno pobijediti, već u igri sudjelovati i uživati! 🏅🏵️☺️

facebook.com

Danas su naši predškolci kroz igru naučili što to nosimo kada sija sunce ili je oblačno. ☀️☁️

facebook.com

Mi smo spremni za ponedjeljak, a vi? 😉

facebook.com

Happy New 2018!

facebook.com

Sretan Božić i uspješnu novu godinu svim našim klincima i klincezama te njihovim obiteljima želi OMNIA kids team! 🎄🎁

facebook.com

[Ho, ho, ho] Danas smo pokušali grudama pogoditi Djeda Mraza 🎅 Nadamo se da nam neće zamjeriti 🤭 It's Xmas time! 🎄☃️

facebook.com

Kada Boško the dog dođe u posjet... ❤️🐕

facebook.com

[PREDŠKOLSKI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA] Naši najmladji & najsladji polaznici 😍 ❤ #OmniaKids #omniajezici

facebook.com

[UNITED NATIONS UNIVERSAL CHILDREN'S DAY] Danas se u cijelom svijetu obilježava Međunarodni dan djeteta! Cilj je promicanje zajedništva, samosvijesti te dobrobiti djece. Ovo je dan za djecu, dan kada ističemo dječja prava i pomažemo djeci ostvariti njihov puni potencijal. Riječ je o zabavnom danu s ozbiljnom porukom - djeca preuzimaju glavnu ulogu s ciljem da skrenu pažnju na najvažnije probleme s kojima se suočavaju. 💪👶 🧒 👧 👦 #WorldChildrensDay #KidsTakeOver #KidsTakeOverSchools

facebook.com

Recommended Before and After transformation