Top Local Places

Apartment "Marina II" Lopudska 3

Lopudska 3, Dubrovnik, Croatia
Apartment & Condo Building

Description

ad

Apartman Marina II smješten je na mirnoj lokaciji, na 2 km od središta Dubrovnika, koji je pod zaštitom UNESCO-a.  Apartman Marina II smješten je na mirnoj lokaciji, na 2 km od središta Dubrovnika, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Nudi klimatizirani apartman s namještenim balkonom s kojeg se pruža pogled na more. Gostima su na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu i privatno parkiralište.

Apartman sadrži drvene podove, dnevni boravak s TV-om sa satelitskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Kupaonica je opremljena tušem, sušilom za kosu i perilicom rublja.

Glavni autobusni kolodvor i dubrovačka luka nalaze se na 50 metara od apartmana Marina II. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 200 metara.

Gosti mogu istražiti povijesnu jezgru grada i uživati u brojnim kafićima te restoranima koji poslužuju specijalitete lokalne kuhinje. Zračna luka Dubrovnik smještena je na 25 km od apartmana, a na zahtjev je moguće organizirati prijevoz iz zračne luke do objekta.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Dubrovniku! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Govorimo vaš jezik!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

sunset.....the most beautiful 😎

facebook.com

today.... perfect day 🤣

facebook.com

Autumn is the most beautiful in Dubrovnik ... book your days in the Marina II Apartment... with the most beautiful sunset ... we are waiting for you with an autochthonous welcome drink and a special gift for guests...

facebook.com

<3

facebook.com

😍😎😀

facebook.com

Very important... the best price in the town...😍

facebook.com

View from the apartment MARINA II at the end of the day 😎

facebook.com

Ready..... 😎

facebook.com

Timeline Photos

Welcome <3

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Apartment "Marina II" Lopudska 3's post

The season is near... 😄 we are waiting for you 👪

Photos from Apartment "Marina II" Lopudska 3's post
facebook.com

Amerikanci nam napravili savršenu reklamu 'Hrvatska, najpodcjenjeniji raj Europe!'

facebook.com

GoDubrovnik

YOU MUST VISIT LOKRUM 😄

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Apartment "Marina II" Lopudska 3