Top Local Places

Leuven Cardinals

, Leuven, Belgium
Sports Club

Description

ad

Leuvens voetbalequipe dat vanaf het seizoen 2014-2015 zowel op het veld als in de zaal actief zal zijn.  Leuven Cardinals is een voetbalteam dat vanaf het seizoen 2014/2015 zowel actief zal zijn op het veld als in de zaal.

Enkele gerenommeerde zaalvoetbalploegen als CAL, Racing Club Leuven, Mad Skillz & PSCC gaan vanaf heden door onder de gemeenschappelijke naam de Leuven Cardinals.

De Cardinals treden in het seizoen 2016/2017 aan in 1ste klasse FROS, 1ste klasse LZV regio Leuven met twee clubs en in 2de klasse KBLVB.

Palmares:

2014/2015:

Kampioen LZV regio Leuven 3de klasse C
Kampioen 3de klasse KBLVB

2015/2016

Kampioen LZV regio Leuven 2de klasse C

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

KAMPIOEN! Het 3de seizoen in 2de klasse A bleek het goede voor de Leuven Cardinals veldploeg, na een respectievelijk 4de en 3de plaats schoten de Cardinals dit seizoen de hoofdvogel af. Na de laatste competitienederlaag op 11 november denderden de Cardinals naar een verdiende 2de titel in de clubgeschiedenis. Op 16 mei wacht SK De Zoenk Kessel-Lo voor de laatste competitiewedstrijd. #GoCards

KAMPIOEN! Het 3de seizoen in 2de klasse A bleek het goede voor de Leuven Cardinals veldploeg, na een respectievelijk 4de en 3de plaats schoten de Cardinals dit seizoen de hoofdvogel af.

Na de laatste competitienederlaag op 11 november denderden de Cardinals naar een verdiende 2de titel in de clubgeschiedenis.

Op 16 mei wacht SK De Zoenk Kessel-Lo voor de laatste competitiewedstrijd.

#GoCards
facebook.com

Gisteren won de Leuven Cardinals veldploeg met 2-0 van Buffalo Tienen. Verslag te lezen op onze website http://leuvencardinals.be. Op paasmaandag wacht Raket Tienen, het nummer 2 uit de rangschikking voor een onvervalste topper, supporters op post! #GoCards

Gisteren won de Leuven Cardinals veldploeg met 2-0 van Buffalo Tienen. Verslag te lezen op onze website http://leuvencardinals.be.

Op paasmaandag wacht Raket Tienen, het nummer 2 uit de rangschikking voor een onvervalste topper, supporters op post!

#GoCards
facebook.com

De Leuven Cardinals veldploeg won met 0-12 van Dorpskroeg Egenhoven en blijft zo leider. Verslag te lezen op onze website http://leuvencardinals.be/ Komend weekend komt Buffalo Tienen op bezoek te Kessel-Lo. #GoCards

facebook.com

De Leuven Cardinals veldploeg won gisteren met 5-0 van leider FC Bruggenhof Betekom en neemt zo de koppositie over. Verslag te lezen op onze website http://leuvencardinals.be/. Komende week speelt zowel FROS, 02 als veldploeg. #GoCards

facebook.com

De Leuven Cardinals hebben een succesvol weekend achter de rug. Allereerst werd SK Herent verslagen met 0-5 - verslag te lezen op onze website - en hierna volgde onze 3de spaghettidag. Bedankt aan alle aanwezigen en tot op onze volgende editie! #GoCards http://leuvencardinals.be

facebook.com

Vanavond neemt de 02-ploeg het op tegen Team Rustig. Morgen ontvangt de veldploeg FC Tabor Heverlee, de laatste 3 confrontaties tegen Tabor eindigden telkens op een gelijkspel. De Cardinals zijn bijgevolg gebrand op een overwinning!

facebook.com

Na een winterstop van bijna 2 maanden won de veldploeg gisteren met 6-1 van SK De Zoenk VZW. Verslag te lezen op onze website http://leuvencardinals.be/. Komende week ontvangt de 02-ploeg Team Rustig en komt Tabor Heverlee op bezoek te Kessel-Lo.

facebook.com

Morgen ontvangt de veldploeg SK De Zoenk VZW, het zal het eerste optreden worden sinds onze bekernederlaag tegen Leuven MD op 25/11. De Cardinals proberen de 4-0 nederlaag uit de terugronde van vorig seizoen uit te wissen. Het belooft alvast een wedstrijd te worden tussen twee voetballende ploegen. Morgen 18u30 te Kessel-Lo! #GoCards

facebook.com

Photos from Leuven Cardinals's post

Alweer 2 spelers die de kaap van de 100 Cardinals-optredens genomen hebben. Benjamin Hanot en Kevin Cockx, proficiat! Hiermee komen we op 8 spelers, wie zullen nummer 9 en 10 zijn? #GoCards

Photos from Leuven Cardinals's post
facebook.com

Na 6 weken zonder wedstrijd geeft de veldploeg zaterdag VK Sint Joris Weert partij om 18u30 te Kessel-Lo. Ook de 02-ploeg komt dan in actie en dit tegen FC Das Weltmeister. Gisteren zette de 01-ploeg het jaar 2018 alvast goed in met een 16-5 overwinning tegen Samba.

facebook.com

Na een 1-5 overwinning tegen Alpia Tildonk bekert de veldploeg verder. Verslag te lezen op onze website http://leuvencardinals.be/ . Eind november wacht de kwartfinale tegen Leuven MD.

facebook.com

De 02-ploeg verloor maandag met 7-2 van FC Bitox en het FROS team won gisteren met 4-5 van Eagles Del Spuye. De veldploeg trekt zaterdag naar Tildonk in het kader van de beker. Hieronder de huidige competitiestand.

De 02-ploeg verloor maandag met 7-2 van FC Bitox en het FROS team won gisteren met 4-5 van Eagles Del Spuye.

De veldploeg trekt zaterdag naar Tildonk in het kader van de beker. Hieronder de huidige competitiestand.
facebook.com

Quiz

NEAR Leuven Cardinals