Top Local Places

Flanders Eventmaker Teambuilding & Events

veurnestraat 276, De Panne, Belgium
Event Planner

Description

ad

Flanders Eventmaker staat voor exclusieve events en feesten voor bedrijven en particulieren. Wij focussen ons op seminars, incentives en teambuilding onder de vorm van een totaalconcept. Flanders Eventmaker is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van kwalitatieve evenementen voor bedrijven aan de Belgische kust : teambuildings, seminaries, congressen, familie dagen en personeelsdagen maken deel uit van ons aanbod.

In 2008 begon Flanders Eventmaker met tal van unieke workshops en teambuilding activiteiten op het strand, op zee en in de lucht voor kleinere groepen.

Vandaag de dag werkt Flanders Eventmaker nauw samen met tal van hotels, restaurants, seminarie centra en pretparken. Wij zijn actief van De Panne tot Knokke voor één- of meerdaagse events geschikt voor groepen tot 1200 personen.

Het ruime aanbod bestaat uit tal van losse activiteiten en locaties die worden gecombineerd om de persoonlijke wensen van de klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen. Elk evenement wordt op maat gemaakt. Dit is namelijk de enige manier om rekening te kunnen houden met de vele wisselende factoren eigen aan de Belgische kust.

Onze kwaliteitsgarantie houdt onder meer in dat wij voor elk evenement één of meerdere alternatieven achter de hand houden voor het geval de weersomstandigheden tegenvallen.

Teambuilding is meer dan enkel samenwerken, het gaat vooral om het delen van een positieve beleving.

Wij kijken er dan ook naar uit om u te helpen dit doel te bereiken!


Waarom kiest u voor ons :

Meer dan 10 jaar ervaring
Een alternatief bij slecht weer.
Een drank post bij elke activiteit.
Eén begeleider voor de volledige dag naast de verschillende professionele monitoren per activiteit.
1 contactpersoon voor uw volledig evenement.
Een duidelijk kwaliteitsbeleid,  houder van het Q-label als enigste evenementenbureau.
1 factuur.
De referentie voor de Belgische kust.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

#teambuilding #flanderseventmaker #hardworkpaysoff #kust #strand

facebook.com

Monday Golfers ⛳️🏌️ Hulencourt - 6/11 -

facebook.com

#teambuilding #flanderseventmaker #dekust #depanne #fun #landyacht #strand

facebook.com

#teambuilding #dekust #koksijde #golfkart #rally #flanderseventmaker #fun

facebook.com

#dekust #depanne #teambuilding #haka #flanderseventmaker #asco

facebook.com

facebook.com

Ready to party #trouwen #kust #depanne #huwelijk

facebook.com

#wedding #trouwen #huwelijk #kust #strand #depanne

facebook.com

We zoeken nog extra mensen om groepen te begeleiden op volgende data: 12 september 22 september 23 september 28 september 29 september

facebook.com

Iemand die last minute morgen kan bijspringen?

facebook.com

facebook.com

Wil u kennismaken met de Thaise cultuur? Kom dan zeker naar het Koningsplein op 2 september. In samenwerking met Restaurant Mama Thai organiseren we die dag een Thaise markt met Thaise lekkernijen, een heuse beergarden, Thaise producten, .... Ook typisch Thaise ambachten zoals soap carving worden gedemonstreerd. Uiteraard zal er tevens de mogelijkheid tot massage zijn. Er zullen tussendoor ook optredens zijn van jonge, lokale bands uit De Panne en omgeving. Kortom : een niet te missen event dat volledig gratis is. De opbrengst van deze dag gaat bovendien volledig naar het goede doel : namelijk kledij voor de 450 kinderen met een beperking uit het geboortedorp van de eigenares van Mama Thai (zie de Facebook pagina van Mama Thai voor foto's). U komt toch ook? :)

facebook.com

Quiz