Top Local Places

Bezoekerscentrum De Nachtegaal

Olmendreef 2, De Panne, Belgium
Museum

Description

ad

Bezoekerscentrum natuur- en milieueducatie

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Opgeruimd staat netjes na een prachtige editie van de schemerwandeling Te Nachte Gaan. Bedankt aan alle deelnemers.

facebook.com

Bedankt aan alle 750 deelnemers aan de schemertocht Te Nachte Gaan. Noteer alvast al 23 november 2018 in jullie agenda voor de 2de editie. Hieronder enkele sfeerbeelden. Binnenkort meer foto's. Tot binnenkort.

facebook.com

Deze 23 deelnemers wachten ongeduldig het donker af om te kunnen starten aan de schemerwandeling Te Nachte Gaan. Start vanaf 18:00 aan De Boare, Koningsplein De Panne.

facebook.com

Onze decors zijn bijna klaar en wachten jullie met veel plezier op. Vergeet niet om te parkeren aan CC De Boare, Koningsplein De Panne. Daar is ook de start. Parkeren aan De Nachtegaal is onmogelijk. Tot vanavond vanaf 18:00.

facebook.com

Paddenstoelenseizoen voorbij? Nog niet in De Nachtegaal. Ontdek dit en meer tijdens onze schemerwandeling op 17 november. Gratis vertrek tussen 18:00 en 20:30.

facebook.com

We zijn aan de opbouw begonnen. Ben je benieuwd wat dit zal worden? Kom dan zeker af op vrijdag 17 november voor de schemertocht met een vrij vertrek tussen 18:00 en 20:30 aan CC De Boare

facebook.com

Nu de bladeren dit weekend van de bomen zijn gewaaid, vormt het Calmeynbos op vrijdag 17 november het schitterende decor van onze schemertocht. Laat volgend voorproevertje je alvast overtuigen. Wedden dat er veel 'oohs' en 'aahs' te horen zullen zijn? (Foto Tom linster)

facebook.com

De aanmaak van de materialen voor de schemertocht van 17 november is volop bezig. De mooiste kleuren moeten nog gekozen worden... Kies gerust mee!

facebook.com

facebook.com

Zouden deze je kunnen verrassen tijdens de schemertocht 'Te Nachte gaan'? Dan is dit slechts een klein tipje van de sluier. De komende dagen zal het geheim zich verder onthullen. Kom de rest gratis ontdekken op vrijdagavond 17 november vanaf 18:00.

facebook.com

facebook.com

Deze beleveniswandeling start aan cc De Boare in De Panne en leidt de deelnemers langs mooie bos- en duinpaden langsheen een 10-tal plaatsen met unieke belichting of projecties. Er zullen ongetwijfeld veel 'oohs' en 'aahs' te horen zijn als onder andere lichtgevende kwallen zullen te zien zijn of tijdens het horen van een zeenimf in de duinen. Een afsluitende drink aan De Nachtegaal maakt de avondbeleving compleet. Vrije start tussen 18:30 en 20:30. Deelname is gratis, al wordt een gift gevraagd voor 'Music for Life'

facebook.com

Quiz