Top Local Places

The cat Bego

Regentova ulica 10, Graz, Austria
Animal

Description

ad

Mijav, mijav...
Sem oranžno - beli mucek Bego KDO JE MUCEK BEGO?

Mijav, mijav...
Sem oranžno- beli mucek Bego. Moja človeška sotrpina sta me posvojila v Zavetišču za živali Maribor (no, bolje rečeno, sem jaz posvojil lepšo polovičko para, ko sem se ji cartal na tisoč in en način).
Ja, bil je 07.11.2012, ko sem kot 7- mesečni mucek prišel v njun dom, ki je zdaj moje kraljestvo. Bil sem nikogaršnji mucek, a odkar jima lepšam prav vsak sleherni dan, pa sem se globoko zasidral v njuni srci.
Človeška sotrpina se zavedata, da so živali, posvojene iz zavetišč, izjemno hvaležne. Deležen sem obilo ljubezni, ki mi ju v največji možni meri tudi vračata. Pravita, da sem edino bitje, ki imam njiju raje kot pa samega sebe. Življenje brez mene bi bilo kot dan brez sonca!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

... Živali smo tako prijetni prijatelji - ne sprašujemo in ne grajamo ...

facebook.com

Danes mi reče lastnica, da sem njen lopov... To sliši lastnik in ni mogel verjeti svojim ušesom, zato jo povpraša, zakaj ravno lopov. In kaj je odgovorila❓”Ker mi je ukradel srce❗️”😍

facebook.com

Jaz sem posvojen⁉️ Ljubi bog❗️ Hočeš povedati, da nisi moja prava mama❓❓

facebook.com

Ljubezen je ena najlepših, a hkrati največjih vrednot. Zaradi nje sem tako poseben vsaj dvema osebama- mojima ljubljenima osebama, hkrati pa tako podoben vsem, ki zmoremo ljubiti s srcem.

facebook.com

"Zadovoljno živeti s skromnimi sredstvi; iskati eleganco namesto razkošja in prefinjenost namesto mode. Biti vreden, ne spoštovan; biti bogat, ne premožen. Trdo se učiti, tiho razmišljati, nežno govoriti, pošteno delovati. Z odprtim srcem poslušati zvezde in ptice, modrijane, prenašati vse z dobro voljo, početi vse pogumno, počakati na priložnost, nikdar hiteti!"

facebook.com

“Dolgočasen dan, žalosten, poln razočaranj- a nenadoma se mi zazdi, da se je nebo razjasnilo, ko mi v naročje plane droben kosmatinček in mi pove, kako zelo je vesel, ker sem spet doma...”

facebook.com

“Ko držim v rokah to živo bitje, ko se zavem njegove ljubkosti, začutim utrip njegovega srca. Vidim, kako mi zaupa- takrat končno spoznam, da smo si v sorodu. Takrat se veselim življenja in o osamljenosti ni nobenega sledu.”

facebook.com

Preden se odločiš zame, se moraš zavedati, da sem maček "za vedno"... Nisem maček "dokler": - se ne boš začel dolgočasiti z mano; - si ne najdeš partnerja; - ne dobiš otroka; - ne bom star; - se ne boš preselil; - ne dobiš novega mladička.

facebook.com

❤ "I know I'm a cat but... If you feel sad, I'll be your smile. If you cry, I'll be your comfort. And if someone breaks your heart, we can use mine to live. I'll always be by your side." ❤

facebook.com

Meni ni mar, kakšen avto vozita. Ni mi mar, če ju kdo pozna. Ni mi mar, kakšna oblačila nosita. Ni mi mar, kje živita. Moja edina skrb je, da sta tukaj. 💐

facebook.com

Jaz ne počnem v eno bedarije. Če se pa slučajno to zgodi, se obnašam, kakor da se nič ni zgodilo in se pričnem na veliko umivati❗️😏

facebook.com

Brez mene bi bilo njuno stanovanje čistejše in denarnica debelejša. Toda njuno srce bi bilo prazno!

facebook.com

Quiz

NEAR The cat Bego