Top Local Places

Sunnerstabacken UAC

Dag Hammarskjöldsväg 270, Uppsala, Sweden
Ski Resort

Description

ad

Ligger vid Sunnerstaåsen söder om Uppsala. Här finns lift, en raststuga, längdspår och backar för både pulka och utförsåkning

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hej! Från ikväll så har vi knappliften/barnbacken öppen! Välkomna!

facebook.com

Hej på er. Hoppas på lite kyla så vi kan öppna barnbacken. Med vänlig hälsning, Backen.

facebook.com

Godmorgon. Fint väder idag! Perfekt för en fika eller pannkakor efter pulkan 🙂

facebook.com

Hej! Vi kommer öppna backe 2 (mittenbacken) och Ankarliften på Onsdag kväll!! Tider som liften kommer att vara öppen är: Mån-Tor 17:00-21:15 Fredag 17:00-20:00 Lör-Sön 10:30-16:00 Liftkort och skiduthyrning finns i värmestugan nedanför backe 2 och har lika öppettider som liften. När nästa omgång med kyla kommer så kommer vi att lägga snö i barnbacken och Knappliften. För skidhyra gå in på uslk.se och se länk. Liftkort: Dagkort 100:- Årskort 600:- Välkommna!

facebook.com

Det jobbas på med backen. Siktar på att öppna backe 2 i mitten av nästa vecka.

facebook.com

Efter en lång tid med milt väder så har vi nu fått några minusgrader!! Snökanonerna gör sitt jobb och backen fylls med snö!

facebook.com

Nu har vi haft första dagen öppet. Imorgon klockan 14:00 blir det högläsning för barn. Det bjuds på glögg och lite godis. Välkommen.

facebook.com

Hej på er och god fortsättning på det nya året. Som ni kan se på bilderna så är det inte aktuellt med någon åkning i dagsläget.(suck) Det vi hoppas på är en ordentlig köldknäpp så vi kan köra igång kanonerna igen, så det är bara o hålla tummarna för att det sker. I övrigt som sagt, god fortsättning och vi uppdaterar när det händer något här. Med vänlig hälsning, Backen.

facebook.com

Hej på er . Äntligen lite kyla ( kunde gärna varit kallare) så vi kunde komma igång. Tyvärr verkar det inte bli någon längre period med kyla men vi kör så länge vädret tillåter. Mvh Backen.

facebook.com

Hallå! Sunnerstastugan kommer att öppna för säsongen den 6:e januari. Vi kommer ha öppet alla helger fram till mitten av mars. Nu hoppas vi på rejäl kyla så att vi kan påbörja snöläggningen i backen.

facebook.com

Fira lucia i Lunsen....

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Sunnerstabacken UAC