Top Local Places

Dragonskolan 2.0

Dragongatan 1, Umeå, Sweden
High School

Description

ad

Går du, har gått eller är sugen på att börja på Dragonskolan? Mäktigt! Då är denna grupp någonting för dig. Här uppdaterar vi er om vilka grejer som är på gång.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Igår hade Dragonskolans elever förmånen att få lyssna på Locker Room Talk. ”Snacket i omklädningsrummet ska bli fair play” - viktigt ämne! Otroligt inspirerande förläsning. Tusen tack!

facebook.com

Torsdag 1 februari genomfördes E-dagen på Dragonskolan. Locker Room Talk inledde E-dagen med en otroligt inspirerande föreläsning i en fullsatt aula. Det är lätt att förstå varför Locker Room Talk blev Årets UF-företag i Sverige 2017 och varför just de erhöll Zlatans pris Number 10 på Fotbollsgalan!

facebook.com

Torsdag 1 feb arrangerar Dragonskolans Ekonomiprogram och Ung Företagsamhet i Västerbotten E-dagen på Dragonskolan - en dag fylld med ekonomi, entreprenörskap och engagemang. Årets UF-företag i Sverige 2017, Locker Room Talk, inleder E-dagen med en föreläsning i aulan. De fick stor uppmärksamhet när de erhöll Zlatans pris ”Number 10” på Fotbollsgalan i höstas. Lina Thunberg, Export Manager på Löwengrip Care & Color föreläser om vikten av att plocka med sig kunskap ur alla sammanhang Representanter från universitet och näringsliv leder informationspass och workshops under dagen. Öppet för alla är UF-företagens minimässa och företagspresentationer i ”Mitten” kl. 10.00-14.00. Kom och träffa våra UF-företag, hör deras affärsidéer och handla deras produkter. Välkomna!

facebook.com

Ons 17 januari kl. 18.30-21.00 är du som går i åk 8 & 9 samt vårdnadshavare välkomna till vår infokväll. Under kvällen får du mer information om skolan och våra utbildningar och har möjlighet att ställa frågor till elever och personal. Välkommen!

facebook.com

Årets FN-rollspel på Ekonomiprogrammet avslutat. I tre intensiva dagar har vi löst världsproblem genom att diskutera, förhandla och inte minst mingla. Tusen tack hela gänget för väl genomfört arbete :)🙂

facebook.com

Matilda spelar era önskelåtar i Mitten på fredag. Önska en låt av Matilda och skänk en slant till Musikhjälpen!

facebook.com

Wow! Just nu har 78 Dragonskolegivare samlat in 8,403 kr till Musikhjälpen. Fantastiskt bra. Barn är inte till salu. Punkt. http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/dragonskolan-umea

facebook.com

Bilder från Dragonskolans Nobelföreläsningar för naturvetenskapseleverna fredag 8 december 2017. Mer info finns på www.umea.se/dragon

facebook.com

Förresten, klädbytardagen som är tisdag den 19 dec. Lämna in dina kläder (v. 50) till din mentor .

facebook.com

I morgon spelar Dragonskolans musikgrupper i Mitten 12.00

facebook.com

Dragonskolans luciatåg 2017 med allsång och skön stämning.

facebook.com

Nu sätter vi igång ordentligt med Musikhjälpen.

facebook.com

Quiz

NEAR Dragonskolan 2.0