Top Local Places

Trivec Norr Kassasystem

Norra Obbolavägen 135c, Umeå, Sweden
Company
ad

Description

ad

Sveriges pålitligaste & snabbaste kassasystem. Hela systemet är uppbyggt för att förenkla och effektivisera all kassahantering. Utbildning och tid vid kassan minimeras.

Touchskärmen skräddarsys enligt era önskemål. Trivec anpassar systemet till ert arbetssätt istället för att ni ska behöva anpassa er.

Vi skräddarsyr vår lösning till alla våra kunder

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
08:00 - 17:00
disdat
08:00 - 17:00
gaskavahkku
08:00 - 17:00
duorastat
08:00 - 17:00
bearjadat
08:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Trivec Norr kommer ha en kickoff på fredag 28/8 Vi får besök av Christian Malmsten som kommer hålla en väldigt intressant föreläsning! Sen bär det av till Åmsele och där kommer vi få test köra världens snabbaste bil Bugatti Veyron!! Det har hittills varit en spännande år med bra feedback från gamla kunder och vi har även fått in en hel drös med nya kunder som är jätteimponerade av vårat kassasystem. Så för alla er som inte riktigt är nöjda med erat befintliga kassasystem...hör av er så löser vi det! Hoppas vi ses ute i vimlet på fredag!

Timeline Photos
facebook.com

Mobile Uploads

28-29 Oktober i Umeå smäller det! Trivec kommer då närvara på den efterlängtade Martin & Servera mässan "Smak & Inspiration 2015" Vi kommer finnas tillgängliga för våra kära kunder, gamla som nya. Vi kan också stolt presentera uppföljaren på Trivec EP som heter Domino! Domino kommer med nya uppdaterade funktioner och även gränssnittet är väldigt förnyat! Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla där!

Mobile Uploads
facebook.com

Mobile Uploads

Ett gott kundbesök på Pink Ladies i Sundsvall.

Mobile Uploads
facebook.com