Top Local Places

Yogahuset Strängnäs

Järnvägsgatan 6, Strängnäs, Sweden
Yoga Studio

Description

ad

Yogahuset Strängnäs är din paus i tillvaron! Här fyller du på med lugn & ro likväl som energi och glädje.Vi erbjuder flera olika yogaformer. Välkommen in!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Världens varmaste tack till er som besöker oss och gör vår studio levande! Och tack för att ni uppmuntrar andra att komma hit och göra detsamma! Nya yogisar hittar in varje vecka, ofta på era rekommendationer, och det är fantastiskt🙌 Här hittar du veckans schema: https://yogahusetstrangnas.se/schema/ Välkommen in!

Världens varmaste tack till er som besöker oss och gör vår studio levande! Och tack för att ni uppmuntrar andra att komma hit och göra detsamma! Nya yogisar hittar in varje vecka, ofta på era rekommendationer, och det är fantastiskt🙌

Här hittar du veckans schema:
https://yogahusetstrangnas.se/schema/

Välkommen in!
facebook.com

Timeline Photos

Du kan meditera när o varsom Vi börjar varje morgon med kundaliniyoga under repitioner av S l o w d a n c e som spelas på MDT 4 o 5 september kl 20 skapad av Louise Dahl o Hana Erdman Kundaliniyogan är tillbaka på Yogahuset Strängnäs den 9 september kl 19 Sat Nam Lotta #mdtsthlm #yogahusetsträngnäs

Timeline Photos
facebook.com

Våga fråga om det är nåt du undrar över! Vi får många frågor om hur det går till hos oss! Här kommer svaren på några av de vanligaste: "Vilken yogaform passar mig?" -Alltid klurigt att svara på. Vår rekommendation är att du läser om våra yogaformer och ser vad som verkar möta dina behov bäst just nu. Och du - våga prova dig fram, gå på olika klasser för olika lärare och känn efter! "Jag är alldeles ny när det kommer till yoga. Kan jag gå på klasserna på schemat eller är det bara för dom som har erfarenhet av yoga?" -Eftersom vi har drop-in på våra schemalagda klasser är det bara att komma! Vi löser allt på plats. Alltsomoftast är det nya personer på klasserna och våra lärare är vana vid att möta olika erfarenheter! Följ med så gott du kan, vila om du behöver och hoppa över jämförelsen med andra! Välkommen! "Vad kostar det att prova en gång och hur betalar jag?" -Drop-in-priset är 180 kr per pass. Du kan betala med kort eller swish. "Behöver jag ha egen matta?" -Vi rekommenderar alla att ha en egen matta, för sin egen skull. Vi har mattor i olika prisklasser i vår butik. Vi har också mattor att hyra för dig som föredrar det. För dig som kommer första gången och provar på så ingår matta. Vi rekommenderar att du botaniserar runt på vår hemsida: www.yogahusetstrangnas.se, för att få koll på aktuellt schema, vilka kurser och events som är på G samt priser. Hör mer än gärna av dig om du har frågor eller funderingar! Varma hälsningar från oss!

Våga fråga om det är nåt du undrar över!

Vi får många frågor om hur det går till hos oss! Här kommer svaren på några av de vanligaste:

"Vilken yogaform passar mig?"
-Alltid klurigt att svara på. Vår rekommendation är att du läser om våra yogaformer och ser vad som verkar möta dina behov bäst just nu. Och du - våga prova dig fram, gå på olika klasser för olika lärare och känn efter!

"Jag är alldeles ny när det kommer till yoga. Kan jag gå på klasserna på schemat eller är det bara för dom som har erfarenhet av yoga?"
-Eftersom vi har drop-in på våra schemalagda klasser är det bara att komma! Vi löser allt på plats. Alltsomoftast är det nya personer på klasserna och våra lärare är vana vid att möta olika erfarenheter! Följ med så gott du kan, vila om du behöver och hoppa över jämförelsen med andra! Välkommen!

"Vad kostar det att prova en gång och hur betalar jag?"
-Drop-in-priset är 180 kr per pass. Du kan betala med kort eller swish.

"Behöver jag ha egen matta?"
-Vi rekommenderar alla att ha en egen matta, för sin egen skull. Vi har mattor i olika prisklasser i vår butik. Vi har också mattor att hyra för dig som föredrar det. För dig som kommer första gången och provar på så ingår matta. 

Vi rekommenderar att du botaniserar runt på vår hemsida:
www.yogahusetstrangnas.se, för att få koll på aktuellt schema, vilka kurser och events som är på G samt priser.

Hör mer än gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Varma hälsningar från oss!
facebook.com

🌻MUSIKYOGA med Johan Österås och Karin Chaikiat Sjödin på LÖRDAG 17.30-20.30! Några platser finns kvar...kom och upplev levande musik och yinyoga🙌 https://yogahusetstrangnas.se/event/musikyoga-i-sensommaren-lordag-31-augusti/ Varmt välkommen!

🌻MUSIKYOGA med Johan Österås och Karin Chaikiat Sjödin på LÖRDAG 17.30-20.30!

Några platser finns kvar...kom och upplev levande musik och yinyoga🙌

https://yogahusetstrangnas.se/event/musikyoga-i-sensommaren-lordag-31-augusti/

Varmt välkommen!
facebook.com

👋Yogalärare på vift!👋 Monica är på utbildning och Lotta repar dansföreställning denna vecka! Scrolla ner i flödet här på fb för att se exakt VAD de pysslar med när de inte är här och förgyller tillvaron på mattorna! ⬇️ Karin är på plats och serverar vinyasayoga och yinyoga - tisdag och torsdag kl.19.00. Och så är Monica tillbaka på söndag och bjuder på ashtangayoga kl.9.00! https://yogahusetstrangnas.se/schema/

👋Yogalärare på vift!👋

Monica är på utbildning och Lotta repar dansföreställning denna vecka! Scrolla ner i flödet här på fb för att se exakt VAD de pysslar med när de inte är här och förgyller tillvaron på mattorna! ⬇️

Karin är på plats och serverar vinyasayoga och yinyoga - tisdag och torsdag kl.19.00. Och så är Monica tillbaka på söndag och bjuder på ashtangayoga kl.9.00!

https://yogahusetstrangnas.se/schema/
facebook.com

KNASIGT BRA UNGDOMSPRISER! Är du mellan 13-19 år och vill yoga hos oss? Ett tio-klippkort kostar endast 350 kr för dig (ordinarie pris 1500 kr). Det fiffiga med detta kort är att: -du kan använda det på alla schemalagda klasser -det räcker 6 månader -du kan dela kortet med syskon eller kompisar så länge de är mellan 13-19 år -du kan använda det som betalning på olika kurser och events In och läs mer: https://yogahusetstrangnas.se/priser/ Och känn dig varmt varmt välkommen in till oss för lugn och ro, energi och kraft!

KNASIGT BRA UNGDOMSPRISER!
Är du mellan 13-19 år och vill yoga hos oss? 

Ett tio-klippkort kostar endast 350 kr för dig (ordinarie pris 1500 kr).

Det fiffiga med detta kort är att:
-du kan använda det på alla schemalagda klasser
-det räcker 6 månader
-du kan dela kortet med syskon eller kompisar så länge de är mellan 13-19 år
-du kan använda det som betalning på olika kurser och events

In och läs mer:

https://yogahusetstrangnas.se/priser/

Och känn dig varmt varmt välkommen in till oss för lugn och ro, energi och kraft!
facebook.com

Nybörjarkurs i Ashtanga Vinyasa Yoga med Monica! Ashtanga Vinyasa Yoga är en fysisk och disciplinerad yogaform där du följer ett strikt flöde av positioner. Under denna kurs leder Monica Gustafsson dig på ett lugnt och tryggt sätt. Vi går igenom andning, solhälsningar steg för steg, vidare i flödet med de stående positionerna, några sittande och avslutande positioner. Din andning synkroniseras med dina rörelser vilket skapar värme och smidighet för din kropp. Alla kan yoga och det går alltid att modifiera och anpassa positionerna så att de känns bra för just dig. Kursen passar dig som är nybörjare eller som vill få en grundlig genomgång av positionerna och flödet! Varmt välkommen!

Nybörjarkurs i Ashtanga Vinyasa Yoga med Monica!

Ashtanga Vinyasa Yoga är en fysisk och disciplinerad yogaform där du följer ett strikt flöde av positioner. 

Under denna kurs leder Monica Gustafsson dig på ett lugnt och tryggt sätt. Vi går igenom andning, solhälsningar steg för steg, vidare i flödet med de stående positionerna, några sittande och avslutande positioner. Din andning synkroniseras med dina rörelser vilket skapar värme och smidighet för din kropp.

Alla kan yoga och det går alltid att modifiera och anpassa positionerna så att de känns bra för just dig. 

Kursen passar dig som är nybörjare eller som vill få en grundlig genomgång av positionerna och flödet! 

Varmt välkommen!
facebook.com

Vad Lotta Dahl gör när hon inte är på Yogahuset i Strängnäs. Den 4 - 5 september dansar Lotta i föreställningen S l o w D a n c e i Stockholm på MDT. S l o w D a n c e är ett koreografiskt projekt som undersöker rörelse och närvaro i syfte att producera en sensorisk upplevelse av långsamhet för betraktaren. Ett utdrag från en värld där allt görs i sin egen takt. S l o w D a n c e är kanske ett avbrott, ett rum för en dröm, en laddning för att bromsa den kollektiva sociala pulsen, en energi som arrangerar form smältande till ett expanderat nu. S l o w D a n c e är första delen av fyra, där varje del beskriver en långsam upplevelse inom respektive kontext: Teatern, Museet, Trädgården och Kyrkan. Dessa arbeten vill ge åskådaren möjlighet att engagera sig genom en ihållande uppmärksamhet och ge avbrott från ett annars accelererat samhälle. "slow dance" är en samlingsterm myntat av konstnärerna för att tänka genom dans. Det är avsett som en del av SlowArt-genren, en rörelse som samlar konstnärliga arbeten som ger en upplevelse av långsamhet. Det är inte bara ett konstverk i sig, men snarare ett sätt att se. Ett seende som innebär att uppmärksamma upplevelsen av tiden som vecklar ut sig, vilket i sin tur ger en långsam konstupplevelse. Koreografi: Louise Dahl & Hana Erdman. Framförd tillsammans med: Ulrika Berg och Lotta Dahl. Ljusdesign: Jonatan Winbo. Floor piece av ALICE FINE/ Marika Troili. Kostym: Claudia Hill. Dramaturgisk rådgivare: Ana Vujanović. Med stöd av: Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Riksteatern produktionsresidens, MARC and MDT. Beställ din biljett på: https://www.nortic.se/dagny/event/23076 Mer info:https://mdtsthlm.se/program/6623/

Vad Lotta Dahl gör när hon inte är på Yogahuset i Strängnäs. Den 4 - 5 september dansar Lotta i föreställningen S l o w D a n c e i Stockholm på MDT. 

S l o w D a n c e är ett koreografiskt projekt som undersöker rörelse och närvaro i syfte att producera en sensorisk upplevelse av långsamhet för betraktaren. Ett utdrag från en värld där allt görs i sin egen takt.           
 S l o w D a n c e är kanske ett avbrott, ett rum för en dröm, en laddning för att bromsa den kollektiva sociala pulsen, en energi som arrangerar form smältande till ett expanderat nu. 

S l o w D a n c e är första delen av fyra, där varje del beskriver en långsam upplevelse inom respektive kontext: Teatern, Museet, Trädgården och Kyrkan. Dessa arbeten vill ge åskådaren möjlighet att engagera sig genom en ihållande uppmärksamhet och ge avbrott från ett annars accelererat samhälle. "slow dance" är en samlingsterm myntat av konstnärerna för att tänka genom dans. Det är avsett som en del av SlowArt-genren, en rörelse som samlar konstnärliga arbeten som ger en upplevelse av långsamhet. Det är inte bara ett konstverk i sig, men snarare ett sätt att se. Ett seende som innebär att uppmärksamma upplevelsen av tiden som vecklar ut sig, vilket i sin tur ger en långsam konstupplevelse. 
 
Koreografi: Louise Dahl & Hana Erdman. 
Framförd tillsammans med: Ulrika Berg och Lotta Dahl. Ljusdesign: Jonatan Winbo. Floor piece av ALICE FINE/ Marika Troili. Kostym: Claudia Hill. Dramaturgisk rådgivare: Ana Vujanović. 

Med stöd av: Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Riksteatern produktionsresidens, MARC and MDT. 

Beställ din biljett på: https://www.nortic.se/dagny/event/23076
Mer info:https://mdtsthlm.se/program/6623/
facebook.com

WORKSHOP: ANATOMIYOGA Jajamän! Åsa Chaikiat Ståhl kommer åter till Yogahuset Strängnäs med en workshop kring anatomi och yoga! Perfekt att inleda terminen med denna läro-och upplevelserika dag. Varmt välkommen! In och läs mer här: https://yogahusetstrangnas.se/event/workshop-anatomiyoga-lordag-14-september/

WORKSHOP: ANATOMIYOGA
Jajamän! Åsa Chaikiat Ståhl kommer åter till Yogahuset Strängnäs med en workshop kring anatomi och yoga! Perfekt att inleda terminen med denna läro-och upplevelserika dag. 

Varmt välkommen! In och läs mer här:

https://yogahusetstrangnas.se/event/workshop-anatomiyoga-lordag-14-september/
facebook.com

NYBÖRJARKURS Nu finns återigen chans att delta i vår populära grundkurs i ashtangayoga! Under 6 söndagar får du trygg och lugn guidning av Monica Gustafsson. Denna kurs passar dig som är ny inom yoga eller kanske kommit av dig i din praktik. Start 15 september, max 12 deltagare. Läs mer och boka via länken: https://yogahusetstrangnas.se/event/nyborjarkurs-ashtangayoga-6ggr-startar-15-september/

NYBÖRJARKURS 
Nu finns återigen chans att delta i vår populära grundkurs i ashtangayoga! 
Under 6 söndagar får du trygg och lugn guidning av Monica Gustafsson. Denna kurs passar dig som är ny inom yoga eller kanske kommit av dig i din praktik. Start 15 september, max 12 deltagare. Läs mer och boka via länken:
https://yogahusetstrangnas.se/event/nyborjarkurs-ashtangayoga-6ggr-startar-15-september/
facebook.com

Här kommer en hälsning från Monica! "Den 23-25 aug är jag på en workshop i Visby med Petri Räisinen, för att inspirera mig ännu mer inom Ashtangayogan. Och veckan därefter, 26-31/8 är det näst sista utbildningsomgången i min fördjupningsutbildning i Ashtangayoga för Maria Boox. Det innebär att Ashtangayogan och Posturalyogan under dessa datum utgår. Du som brukar gå på ashtangayoga och posturalyoga - passa på att testa en annan yogaform under tiden och se vad det ger dig! Ha det så fint tills vi ses på mattorna igen! Varma hälsningar från Monica"

Här kommer en hälsning från Monica!

"Den 23-25 aug är jag på en workshop i Visby med Petri Räisinen, för att inspirera mig ännu mer inom Ashtangayogan. Och veckan därefter, 26-31/8 är det näst sista utbildningsomgången i min fördjupningsutbildning i Ashtangayoga för Maria Boox.

Det innebär att Ashtangayogan och Posturalyogan under dessa datum utgår. Du som brukar gå på ashtangayoga och posturalyoga - passa på att testa en annan yogaform under tiden och se vad det ger dig!

Ha det så fint tills vi ses på mattorna igen!

Varma hälsningar från Monica"
facebook.com

Schema – Yogahuset Strängnäs

Välkommen in på yoga hos oss i veckan! I september rullar höstscchemat igång. Men än så länge - fortfarande augusti och lite annorlunda schema! Kika in och bli inspirerad av en stund på mattan med oss! https://yogahusetstrangnas.se/schema/

facebook.com

Quiz