Top Local Places

Jambo Tours

Glödlampsgränd 1, Stockholm, Sweden
Travel Company
advertisement

Description

ad

Jambo Tours filosofi är Resor på riktigt. Vi ger dig handplockade upplevelser av högsta kvalitet. Safari, natur och kultur, äventyr, kryssning och sol & bad.  För oss handlar resan om möten. Möten med människor, djur och natur. Vi möter alla på deras villkor, med varsamhet och respekt. Det går alltid att komma ännu närmare en lejonflock, men inte utan att störa dem.
Vår utgångspunkt är att djuren ska leva utan påverkan. Det sätter gränser. Vi kommer aldrig i konvojer, utan färdas som mest i två fordon.
På samma sätt visar vi respekt för människor och deras miljö. Vi kliver inte in oinbjudna. Vi tar inte bilder utan lov. Vårt mål är att möta människor på riktigt, att få ta del av den lokala kulturen och få en djupare förståelse för liv och vardag.

Vi försöker göra skillnad. På de platser där vi finns engagerar vi oss på olika sätt för att minska vårt avtryck och stödja en positiv utveckling. Vi har mycket kvar att göra och känner oss ofta otillräckliga. Men vi strävar alltid efter att bli bättre. För oss är det att resa på riktigt.  

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
09:30 - 17:30
disdat
09:30 - 17:30
gaskavahkku
09:30 - 17:30
duorastat
09:30 - 17:30
bearjadat
09:30 - 17:30

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Livsnjutaren Sydafrika i november är nu avslutad och här kommer lite bilder från turen och på det glada gänget. Hälsningar från Jamboguide Ingrid Langley

facebook.com

Lejonexperten, fotografen och Jamboguiden Daniel Rosengren berättar om sin tid bland Serengetis lejon. Daniel delar med sig av sina upplevelser på savannen och visar även upp otroliga bilder från Serengeti, många tagna från resan som Daniel ledde för Jambo Tours i mars. Resan blev så populär att vi till mars 2018 arrangerar två avgångar för Den stora lejonresan. Den första är i princip fullbokad men det finns platser kvar till den andra avgången den 20 mars. Se Daniels föredrag här eller läs mer om Den stora lejonresan på vår hemsida via länken nedan. https://www.jambotours.se/resa/den-stora-lejonresan/

facebook.com

Så är vår odyssé över på denna kontinent. Vi har idag avslutat med båttur i vad förmodligen är världens vackraste, om inte så, den största naturhamn i världen. Efter det fick vi en privat guidad tur i denna ikon, Sydney Opera House. En byggnad som vi alla känner igen från otal bilder men som då är tagna allt som oftast från utsidan. Vilken lycka att få sitta i den stora konsertsalen och se den orgel som det tog 10 år att bygga och två år att stämma! Ett bad på strändernas strand - Bondi hann vi naturligtvis med. Tack Australien för denna gång! Hälsar Magnus och Jambogänget på rundresa!

facebook.com

Med en skål i solnedgången så tackar vi för allt vi fått uppleva dessa dagar kring Uluru/Ayers Rock. nu drar vi till Sydney! Hälsar Magnus och Jambogänget i Australien.

facebook.com

Känslan av ödmjukhet är stark när man sakta närmar sig denna klippa i hjärtat av kontinenten. Hälsar Magnus och Jambogänget i Australien!

facebook.com

Det är en häftig känsla som infinner sig när vi går ut om kvällarna här i Cairns och ser tusentals flygande hundar som lämnar sina boplatser för att ge sig ut och söka föda. Hälsar Magnus och Jambogänget i Australien!

facebook.com

Med bergskedjan The Great Dividing Range i bakgrunden, täckta av tropisk regnskog så lämnar vi hamnen i Cairns för en heldag på Stora Barriärrevet. Hälsar Magnus och Jambogänget i Australien!

facebook.com

Ta del av detta unika erbjudande att följa med Jambo Tours ner till Sydostasien i mars. Vi börjar med två sköna dagar på förstaklasshotellet Phuket Marriott Resort & Spa vid den fina stranden Nai Yang. Därefter stiger vi ombord på det eleganta fyrmastade klipperfartyget Star Clipper. Under sju härliga dygn kryssar vi längs Thailands kust, ned till Langkawi i Malaysia och gör strandhugg på flera natursköna öar. Vid återkomsten väntar tre dagar sol och bad på Phuket Marriott Resort & Spa. https://www.jambotours.se/resa/dromseglats-med-star-clipper-svd-accent/

facebook.com

Nu har vi landat Cairns i Queensland och här väntar oss regnskogar, korallrev, guldgrävartåg och linbana över trädtopparna mm. Hälsar Magnus och Jambogänget i Australien!

facebook.com

Mycket hände under våra dagar i Zimbabwe. Båttur på Zambesifloden, vacker solnedgång och härligt besök vid Viktoriafallen. Och sedan avgick deras president efter 37 år vid makten! Mycket glädje bland invånarna och firande på gatorna. Nu drar vi vidare till Sydafrika. Hälsningar Jamboguide Ingrid Langley

facebook.com

Med detta avslutar vi vår vistelse i Melbourne och imorgon 3.25min inrikesflyg till Cairns. Regnskogar, guldgrävartåg och Barriärrevet. Hälsar Magnus och Jambogänget i Australien!

facebook.com

God morgon Melbourne! Jambogänget på rundresa i Australien.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Sicken kräftskiva!

Sicken kräftskiva!
@, instagram.com

Recommended Before and After transformation