Top Local Places

Open Café

Valhallavägen 79 , Stockholm, Sweden
Restaurant/cafe

Description

ad

Open Café drivs av Lux Restauranger. Open Café är ett kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker.
  Open Café drivs av Lux Restauranger.
Lotta och Henrik Norström, Annette och Peter Johansson samt Daniel Frick driver sedan tidigare tre restauranger:

Open Café är ett kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker. Open Café är redan KRAV-märkt, något vi är mycket stolta över.
Vi vill att Open Café ska vara en trevlig mötesplats som man vill besöka ofta. Det är en kreativ miljö med plats för presentationer, diskussioner och skapande.
Vår ambition är att arbeta med så mycket ekologiska och lokala råvaror som möjligt och att tänka klimatsmart när det gäller förpackningar och logistik.
Vi erbjuder gästen är en kvalitetsprodukt med rimliga priser. Och givetvis god smak! Allt går även utmärkt att ta med sig hem.

Vårt utbud består bl.a. av matigt fyllda stenugnsbakade ekologiska tunnbröd från Dalarna. Vegetariska med grillad zucchini eller med t.ex. grillad kyckling eller rostad karré, linser, ingefära, primörer, majonnäs & dragon.

NudelsalladVi har soppa, varma färska nudlar, nudelsallad. Alla är vegetariska i grunden men går att komplettera med t.ex. rökt lax, örtrostad kyckling, fetaost, citronkokt fänkål, räkor, smörgåsar, nybakade kakor, chokladbollar, småkakor, kaffe, te, färskpressade juicer, smoothies, frukt, grötfrukost, kokt ägg mm.
Dagens husman serveras varje vardag mellan 11.30-13.30. I den ingår bröd, salladsbuffé, kaffe eller te.

Opening Hours

mánnodat
08:00 - 17:00
disdat
08:00 - 17:00
gaskavahkku
08:00 - 17:00
duorastat
08:00 - 17:00
bearjadat
08:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Oven baked celeriac smothered with mozzarella cheese served with roasted pumpkin seeds and a zesty lemon cream cheese. Welcome to meat free Monday @open_cafe 💛💜💚

Timeline Photos
facebook.com

SNART DAGS FÖR JULBORD!!!

SNART DAGS FÖR JULBORD!!!
facebook.com

Lux Restauranger söker kock till KRAV-märkt café och restaurang med catering Open Café är en Krav-märkt café och restaurang som servera mycket vegetariskt. Restaurangen ligger vid Tekniska Högskolan. Hos oss serveras det både fika, lunch, catering och även middagar för större sällskap till KTH området. Vi jobbar ständigt med hållbarhet och strävar efter att minska matens miljöpåverkan. Kvalitén på ingredienserna och innovativa catering och lunchrätter är en viktig del av verksamheten. Vi söker nu dig som är ansvarstagande och har erfarenhet från tidigare roll i kök och med gedigen kunskap inom området. Vi jobbar i ett litet team där du kommer dela stort ansvar för den dagliga driften och förberedelse i köket. Uppgifterna är allt ifrån beställningar, kontrollering av kvalitet och hygien (egenkontroll) till menyskrivning och självklart matlagning och bakning. Skicka gärna CV till emma@opencafe.se

facebook.com

Closed for summer untill 15th August! Have a wonderful summer from the Open Café team!

facebook.com

Här är höstens deltagare i Kockarnas kamp - Kockarnas kamp - tv4.se

facebook.com

Bartömning!

Bartömning!
facebook.com

Timeline Photos

Make the most of your money and invest in our lunch card, buy 10 lunches and get number 11 for free!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Open Café

Team Gringo

Stockholm, Sweden
Local business