Top Local Places

Pysslingen Förskolor - Bojen

Förskeppsgatan 4, Stockholm, Sweden
Preschool
advertisement

Description

ad

Välkommen att följa oss på Facebook - ta gärna del av vår Facebookpolicy: http://www.academedia.se/bolagsinformation/policydokument/policy-for-academedias-sidor-pafacebook/

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det känns tryggt att få uppdatera sina kunskaper och påminna sig om vad man ska göra i akuta situationer. Igår deltog pedagogerna på Bojen i en kurs i första hjälpen👍

facebook.com

I torsdags kväll hade vi förmånen att i ett gemensamt nätverk tillsammans med pedagoger som arbetar med yngre åldrar från hela vårt område lära oss mer om pedagogisk dokumentation, dvs hur vi dokumenterar det barnen gör och undersöker för att sedan reflektera kring det i arbetslagen och planera hur vi tillsammans med barnen kan fördjupa och bredda lärandet och upplevelserna. Vi pratade också om layout, kommunikation och hade en workshop i lera. Tack alla för en fantastisk kväll!

facebook.com

Vi upptäckte ett spår i skogen! Vem är det som gjort spåren? Vi följer efter och vem hittar vi!? En riktig hare😀

facebook.com

'titta alla grönsaker har en navel, precis som hos oss'. Vi upptäcker, samtalar och undersöker tillsammans med utgångspunkt från ett hållbart samhälle.

facebook.com

En faktabok om myran med bild och text gjort av barnen.

facebook.com

Idag tar vi en frisk promenad till vår hammarbyskog för att utforska skogen när snön har fallit ner. Sedan reflekterar vi om upplevelsen inne på avdelningen och hantverkstränar med nytt marerial. Projektet ”barnens sjöstad” fortsätter även denna termin.

facebook.com

Vad vi längtat efter!!

facebook.com

facebook.com

Idag utforskar Styrbord Anders Franzéns park

facebook.com

Med detta pepparkakshus som barnen pärlat önskar vi er en trevlig helg och härlig advent!❤

facebook.com

Idag hade en avdelning på Bojen boksamtal. Vi samtalade om känslan arg. Om vad som gör oss arga, hur och var det känns i kroppen när vi blir arga. Vi diskuterade hur vi hanterar vår ilska, vad vi gör då vi blir arga. Några behöver prata på en gång medan andra behöver en stund för sig själv.

facebook.com

Några barn på bojen har idag samarbetar och byggt upp sin närmiljö. Stort fokus, kommunikation och beslutsfattande var något som behövdes i detta sammanhang.

facebook.com

Recommended Before and After transformation