Top Local Places

Chillout Thaimassage

Vanadisvägen 29, Stockholm, Sweden
Massage Service

Description

ad

Ditt val av Thaimassage i Stockholm. Professionell personal, förstklassig massage och fräscha lokaler. Boka en tid och bli övertygad! Letar du efter en riktigt bra Thaimassage i Stockholm? Då har du hittat rätt. Våra kunder är mycket nöjda och återkommer igen och igen.

Vår professionella personal brinner för att ge dig en förstklassig thaimassage. Våra lokaler är moderna och fräscha, och pricket över i:et är den omtalade personliga servicen. Boka en tid och bli övertygad!

Ryggont, trött i benen, eller behöver du en avkopplande stund? Vi hjälper dig oavsett.

Vi har alltid tid för dig – alla dagar i veckan, kvällsöppet och helgöppet.

Välkommen till din thaimassage i Stockholm!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Årets julklapp? Köp ett eller flera presentkort hos Chillout Thaimassage! Den som får en sådan gåva blir evigt tacksam! Du som har aktiebolag kan förresten dra av hela kostnaden direkt som julgåva till dig och dina anställda. (Vårt pris är 450kr per timme.) I övrigt, boka redan nu dina tider på hemsidan www.chilloutthaimassage.se eller via SMS/mail. Välkommen! http://www.oshsch.com/wp-content/uploads/2017/11/advent3-crop.jpg

facebook.com

Kolla vår nya video på Youtube! https://www.youtube.com/channel/UCX6BplSH5WAKv-YMESt-DjQ och glöm inte klicka "like" och "SUBSCRIBE" där! I övrigt - allt väl? Dags för en behandling? Boka din tid för Thaimassage Stockholm på vår hemsida: http://chilloutthaimassage.se/boka/calendar.php Välkommen!

facebook.com

Du kommer väl ihåg att det är Fars dag idag? Ge honom en underbar behandling hos oss! Vi har öppet idag. Boka på en gång via SMS 070-432 58 87 eller mail bokning@chilloutthaimassage.se !

facebook.com

Har du semester fortfarande och vet du inte riktigt vad du ska hitta på? Kom in till oss för en avslappnande behandling. Välkommen!

facebook.com

Vi har öppet igen efter semestern och tar gärna emot din bokning via mail, SMS, telefon eller vår onlinebokning. Välkommen!

facebook.com

Vi öppnar igen på fredag den 21 juli efter vår semester! Välkommen!

facebook.com

Hoppas midsommarfirandet igår var trevligt! Idag har vi öppet, välkommen att boka via SMS/ring/mail! Par? Vi tar gärna emot er parbokning! Ni bör unna er en trevlig, avkopplande och nyttig timme eller två tillsammans i vårt dubbelrum! Det blir som en minisemester i Thailand innan ni åker dit eller en påminnelse om tidigare resor dit. Välkomna!

facebook.com

Ekologisk thaimassage! Boka din tid på hemsidan eller via mail eller telefon. Välkommen! http://www.chilloutthaimassage.se

facebook.com

NYHET! Du kan nu få din behandling med vår egen ekologiska och naturliga massageolja. Många kunder har efterfrågat det och nu har du chansen att pröva. Boka din tid via hemsidan www.chilloutthaimassage.se eller SMS/ring 070-432 58 87 !

facebook.com

Kom in till vår trygga seriösa salong och få en behandling som du är väl värd.

facebook.com

Glad påsk! Påsken är inte över men vi har ändå öppet! Vill du ha tid idag, ring/SMS/maila och vill du boka längre fram är det smidigast att boka online på hemsidan www.chilloutthaimassage.se! Välkommen!

facebook.com

Hej, Vi har stängt för påsklov den 11 - 15 april. Vi har dock öppet som vanligt 8 - 10 april, och fr.o.m. påskdagen (söndag) den 16 april och framåt. Boka din tid till påskdagen eller annan dag påsk redan nu!

facebook.com

Quiz