Top Local Places

Varningsljusteknik Norden AB

Bäckvägen 1, Hägersten, Sweden
Automobiles and parts

Description

ad

Vi förser myndigheter och företag med produkter, tjänster och fordonstekniska lösningar som sträcker sig från utrycknings-/arbetsfordon till personbilar. Genom att förse fordon med fordonstekniska system och lösningar strävar vi efter att öka säkerheten på vägarna för alla trafikanter och för dem som har vägen som sin arbetsplats. I samarbete med våra leverantörer och deras kvalitetsprodukter erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar och färdiga koncept inom följande led; varningsljus, styrsystem, kommunikationsradio och fordonsinredningar.

Vi utför även kompletta installationer av all eftermonterad fordonsutrustning, inga projekt är för små eller stora.

Vi hjälper dig gärna att planera ditt kommande köp av extrautrustning och självklart monterar vi den efter dina önskemål. Vi ser till att du får ett säkert och funktionellt arbets- eller utryckningsfordon inrett efter dina unika behov.

Bland våra kunder återfinns idag bland andra polis, räddningstjänst, ambulans samt företag inom bevakning, bilbärgning och entreprenad. Vi tillhandahåller även specialapplikationer för industrin.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Legevisitten Jourläkarbilar och Akutläkarbilar AB tar över den prehospitala läkartjänsten inom Stockholms Läns Landsting den 1:a juni. Varningsljusteknik har till dessa verksamheter fått förtroendet att bygga nio nya utryckningsfordon, vi börjar idag och kommer löpande att lägga upp byggbilder. #varningsljusteknik #legevisitten #utryckningsfordon #blåljus #akutläkarbil #jourläkarbilarna

facebook.com

På transportbilar som vill ha ett högt monterat och runtomsynligt varningsljus och fortfarande kunna nyttja lastbågar på taket har vi denna lösning. Vi monterar riktade varningsljus hängande under lastbågarna med 6-8 diodljus beroende på fordonets storlek.

facebook.com

För Arriva Sverige AB’s räkning har vi utrustat trafikledningsbilar, både till den spårbundna trafiken som använder utryckningsfordon och till busstrafiken.

facebook.com

Den här veckan hälsar vi två nya medarbetare välkomna. Joakim Cederberg, ett känt ansikte för många, Jocke har arbetat med fordonsinstallationer de senaste 30 åren och kommer närmast från Dialect Stockholm. Jonathan Bejholt är utbildad bilmekaniker och har tidigare praktiserat hos oss. Med på bilden är också vår nya servicebil som Jocke kommer att sköta i första hand. #varningsljusteknik

facebook.com

Efter ett händelserikt 2017 tillönskar vi alla ett riktigt Gott Nytt År. #varningsljusteknik

facebook.com

Vi behöver förstärkning och söker nu personal till vår monteringshall där vi utrustar yrkes- och utryckningsfordon. Varningsljusteknik installerar bland annat: • Varnings-/utryckningsljus och ljud • Fordoninredningar • Alkolås • Kommunikationsradio Vi söker Dig som är noggrann och sätter en ära i att leverera förstklassiga installationer till våra kunder. Krav är B-kort, meriterande är C-kort och YKB. Förfrågningar och ansökningar via mejl till micke@varningsljusteknik.se PS. Dela gärna

facebook.com

Vi har på uppdrag av Kormis Transport AB som kör sjukvårdstransporter genom Best Transport, utrustat en VW Multivan med larmutrustning. Vi har flyttat över utrustning från den gamla bilen och återanvänt den på nya bilen.

facebook.com

Den gångna veckan har det hänt en hel del i vår nya lokal, fasadskyltar uppe och vårt entresolplan är färdigmonterat. Nu återstår lite uppackning samt att belysningen till fasadskyltarna ska monteras.

facebook.com

En liten kavalkad av fordon som vi har jobbat med under sommaren. #varningsljusteknik #varningsljus #arbetsbelysning #monteringshall #standby_ab #visionxeurope #transportbilar

facebook.com

Vägtransportledar/följebil utrustad åt Keisu Entreprenad AB

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Varningsljusteknik Norden AB