Top Local Places

Proffice Sverige

Regeringsgatan 65, Stockholm, Sweden
Local business

Description

ad

Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Var fjärde minut får någon ett jobb genom oss.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Erfaren HR-specialist till Svenska kyrkan i Lund

Har du arbetat med alla delar av HR och är redo för en ny utmaning? Svenska kyrkan i Lund söker nu en erfaren och självständig HR-specialist för ett vikariat. Låter det spännande? Läs mer om tjänsten här!

facebook.com

Drifttekniker | Järfälla kommun

Nu söker vi på Järfälla kommun en erfaren drifttekniker för drift och skötsel! Vi söker dig med tekniskt inriktad utbildning och god kunskap om fastigheter och dess teknik. Är du den vi söker? Läs mer här.

facebook.com

Så blir du en succé på nya jobbet

Känner du dig färskare än en nyknådad deg som fortfarande ligger på jäsning? Lugn, det gör vi allihop när vi kliver in på ett nytt jobb. Rädslan för att misslyckas kan vara förlamande. Så här kommer du över den.

facebook.com

Serviceinriktad medarbetare till Nätcenter i Malmö | Skanova

Är du kommunikativt smidig och har en utpräglad service- förmåga? Har du dessutom vana av kundservice? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ny kollega till Skanova Nätcenter i Malmö. Läs mer här.

facebook.com

Rektor till Skinnskattebergs kommun

Vill du tillsammans med oss fortsätta forma en skola och utbildning där barn och ungdomar känner trygghet och stimulans i sin fortsatta utveckling och lärande? Nu söker vi en rektor till Skinnskattebergs kommun - ett av Sveriges viktigaste jobb! Läs mer här.

facebook.com

Redo för nya utmaningar? Nordea söker medarbetare! Sundsvall

Brinner du för att ge service utöver det vanliga? Då har vi jobbet för dig! Nordea söker nu Service Agenter till sitt kundcenter i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en spännande och inspirerande miljö hos Nordens största bank. Läs mer här.

facebook.com

Samhällsbyggnadschef | Lindesbergs kommun

Blir du vår nästa samhällsbyggnadschef? Lindesbergs kommun söker nu en driven och strategisk person med förmåga att hantera verksamhet, personal och ekonomi som en helhet i större verksamhet. Ta reda på mer här.

facebook.com

IT-chef med strategisk blick | Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun inrättar 2017 en ny sammanhållen organisation för IT, telefoni och bredband. Till en helt ny tjänst och organisation söker vi en framåtsiktande och driven IT-chef till en spännande position. Är det dig vi letar efter? 

facebook.com

Inköpschef med affärskänsla | Multeral

Multeral är ett spännande och växande bolag med korta beslutsvägar. Vi söker nu en inköpschef gärna med tekniskt intresse och kanske till och med erfarenheter från storkök. Du kommer att få forma din roll mycket då den är nyinrättad. Läs mer här.

facebook.com

Teknisk inköpare med känsla för miljö - Ekokem

Är du en miljöintresserad person med energi, driv för inköp, god initiativförmåga och bred social kompetens? Då är det kanske dig vi letar efter. Ekokem är ett stabilt och växande företag med spännande framtidsutsikter, läs mer och sök jobbet under länken!

facebook.com

Så förklarar du luckorna i ditt cv

Sjukskriven, arbetslös eller fängelsevistelse. Det finns några saker som kanske känns extra jobbiga att prata om när du söker jobb . Så förklarar du bäst luckorna i ditt CV.

facebook.com

Myter om anställningsintervjun

Är det kört om jag saltar maten innan jag smakar och finns det rätt och fel svar på intervjufrågorna? Det och andra vanliga föreställningar om intervjusituationen sätter Martin Ogemar tänderna i.

facebook.com

Quiz