Top Local Places

Swespar

Wennerbergsgatan 10, Stockholm, Sweden
Financial Service

Description

ad

Swespar erbjuder Sveriges bästa sparräntor utan statlig insättningsgaranti. Spara upp till 50,000 kr med räntor från 6.6 % till 10.0 %. Swespar, ett inlåningsföretag i Ferratum Group erbjuder svenska privatpersoner att spara till marknadens mest förmånliga räntor. Bolaget startade sin verksamhet i mars 2013. Swespar är en del av Ferratum Group, Europas ledande mikrolånebolag med över 1.5 miljoner kunder globalt och verksamhet i 20 länder.

Kunder erbjuds att spara på antingen inlåningskonto eller fasträntekonton, där den första ger fria uttag och insättningar, medan den senare ger en högre ränta i utbyte mot en bindningstid på de insatta pengarna.

Swespar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av JT Family Holding OYs verksamhet och används uteslutande för JT Family Holding OYs framtida expansion. Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1 571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

CONTACT

Quiz

NEAR Swespar

Lidl

Stockholm, Sweden
Local business

Nybrogatan

Stockholm, Sweden
Local business