Top Local Places

PsykosyntesAkademin

Tengdahlsgatan 32, 2tr, Stockholm, Sweden
Education

Description

ad

Sveriges första institut för personlig utveckling och professionellt växande med psykosyntes som grund. Alla har en potential till utveckling. Har du viljan och modet att utforska dina slumrande resurser? Bli självklar. Välkommen!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Om du är psykosyntesterapeut eller terapeut under utbildning, så är du välkommen till denna speciella fortbildning i att arbeta compassion-fokuserat som terapeut med Fredrik Lundh som kursledare. Det är första gången som Fredrik erbjuder denna som fortbildning i Sverige, så vi är extra glada att kunna erbjuda denna redan i början av året, den 20-21 februari 2018. Du kan läsa mer i informationen här nedan och genom att följa länken till Simple Signup där du kan anmäla dig och registrera din avgift. Vi har ett inledande Early-Bird pris under januari på 2 100 kr (plus moms för företagsbetalande). Normalpris i februari är 2 800 kr (plus moms för företagsbetalande). Anmälningarna registreras i den ordning de kommer in genom Simple Signup. "If you want others to be happy, practice compassion.If you want to be happy, practise compassion" (Dalai Lama)

facebook.com

"Utan spaning ingen aning!" På tisdag den 9 januari har vi en av våra uppskattade informationskvällar där vi berättar om psykosyntes, om Roberto Assagioli och om Stiftelsen PsykosyntesAkademin och förstås om våra kurser och utbildningar. Anmäl dig på info@psykosyntesakademin.se. Du får bekräftelse och vägbeskrivning under måndagen eller tisdagen. Välkommen!

facebook.com

facebook.com

Massimo Rosselli, läkare, psykiater, gudabenådad psykosyntesterapeut och lärare, den levande själen personifierad. "Living Soul".

facebook.com

Unga vuxnas erfarenheter av psykoterapi belyst i en doktorsavhandling. Här finns både en kort intervju med Camilla von Below, som disputerat och en länk till avhandlingen. (Som är på engelska). Det finns flera diplomerade psykosyntesterapeuter PsA, som i sitt arbete möter unga vuxna med goda behandlingsresultat. Listan kan göras lång på de särskilda framgångsfaktorer, som ingår i den diplomerade psykosyntesterapeuten PsA:s arbetssätt och metod. Inte minst kan vi känna igen oss i de rekommendationer som ges i avhandlingen. Vi kommer ha anledning att återkomma till detta under våren 2018. Håll utkik på denna sida och på hemsidan www.psykosyntesakademin.se.

facebook.com

In memoriam Massimo Rosselli, beautiful soul and gifted teacher, with these words from the Song Celestial in the Bhagavad Gita: "Never the spirit was born; the spirit shall cease to be never; Never was time it was not; End and Beginning are dreams! Birthless and deathless and changeless remaineth the spirit for ever; Death hath not touched it at all, dead though the house of it seems!" With our eternal love and gratitude, and on behalf of teachers, students, alumni at Stiftelsen PsykosyntesAkademin where you touched the lives and souls of so many. Thank you and may you go in peace.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

På våra informationskvällar kommer många intresserade och ställer bra frågor. Trevliga är de också, det blir många glada skratt! Vi hoppas få se flera på nästa "Essentials", det brukar bli fina återseenden.

facebook.com

Tranströmers dikter lästa av skådespelerskan Maria af Malmborgs till musik av Torbjörn Grass. En fantastisk kväll med en uppskattande och engagerad publik!

facebook.com

Kom och låt dig uppfyllas av dikter, som talar till själ och hjärta! På PsykosyntesAkademin ordnar vi en härligt inspirerande kväll med en mix av diktläsning, musik och föreläsning kring Tomas Tranströmers diktning med dess nära anknytning till psykosyntesen. Skådespelerskan Maria Af Malmborg Linnman förgyller den mörka novemberkvällen tillsammans med gitarristen Torbjörn Grass. Några möjligheter kvar att anmäla sig via länken till Simple Signup: http://simplesignup.se/event/106777-dikt-och-musikafton-i-thomas-transtroemers-anda

facebook.com

Nu kan du anmäla dig till Essentials igen! Nästa kurstillfälle är den 7-11 mars 2018. Vi har redan börjat få in anmälningar så maila till info@psykosyntesakademin.se om du vill få ett anmälningsformulär och vara säker på din plats. Om du vill veta mer, så kom gärna på informationskvällen den 5 december.

facebook.com

Quiz

NEAR PsykosyntesAkademin