Top Local Places

VAASAN Sverige AB

Åstra Skolgränd 12 A, Stockholm, Sweden
Company

Description

ad

VAASAN Sverige AB VAASAN Sverige är partnern för dig som vill lyfta din bakeoff till nya höjder!
Vi erbjuder, under varumärket Bonjour, ett spännande och komplett sortiment av bakeoff produkter inom olika förädlingsnivåer. Förutom ett innovativt och komplett sortiment förfogar vi också över bred kompetens och lång erfarenhet inom bakeoff och butiksbakning. Vi är ditt bollplank i vått och torrt för allt som gäller bakning och vill på så sätt hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för din verksamhet och verksamhetsutveckling.

VAASAN Sverige’s huvudkontor ligger i Stockholm och hit är du mycket välkommen att ringa. I Stockholm sitter vår orderavdelning dit du kan ringa och beställa varor. Dessutom finns våra fältrepresentanter alltid till hands för att hjälpa dig.

VAASAN Sverige utvecklar, tillverkar och säljer bakeoff produkter och tjänster till dagligvaruhandel, servicehandel (trafikbutiker, servicebutiker etc), HoReCa sektorn samt till bagerier/konditorier. Våra produkter och koncept säljs under varumärket Bonjour – marknadens enda helt kompletta koncept för butiksbakning.

En stor del av våra produkter tillverkas av egna fabriker i Sverige. Vi samarbetar också med en rad utländska producenter för att kunna erbjuda våra kunder det mest spännande och kompletta sortimentet på den nordiska marknaden.


CONTACT

Quiz

NEAR VAASAN Sverige AB

Paxton Executive AB

Stockholm, Sweden
Consulting/business services