Top Local Places

Nobelia Hemservice AB

Enskede gård, Stockholm, Sweden
Lifestyle Service

Description

ad

Nobelia erbjuder hemservice med integritet, trygghet och högsta möjliga kvalitet. Vi säkerställer att du blir nöjd med våra tjänster genom:
- Nöjd-Kund-Garanti
- Sekretess
- Ansvarsförsäkring
Välkommen att låta oss ta hand om dina "måsten". Med Nobelia Hemservice kan du prioritera annat än städning på din lediga tid. Antingen väljer du att anlita oss vid enstaka tillfällen eller så väljer du att teckna ett abonnemang. Du bestämmer själv om du vill ha städning en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden.

Du kan också anlita oss för flyttstädning så att du helt kan fokusera på ditt nya boende. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Vår semesterservice säkerställer att får ditt hem tillsynat när du åker bort. Vi tar in din post, ser till att hemmet ser ”bebott” ut, vattnar dina blommor inne och ute samt gör en enkel handling till dig inför hemkomsten. Om så önskas kan vi också ta hand om dina mindre husdjur. Du väljer själv hur många tillsyner du önskar. Det går även utmärkt att köpa till tjänster så som exempelvis gräsklippning, tvättning och städning. Tjänster som du kan utnyttja RUT-avdraget för. På så vis känner du dig inte bara trygg under resan, du kan också njuta av att veta att du kommer hem till ett skinande rent hem!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Just nu får du 15% rabatt på din flyttstädning. Erbjudandet gäller t.o.m 31 augusti.

facebook.com

Timeline Photos

Behöver du hjälp att sköta trädgården i sommar? Vi tar hand om allt löpande arbete så som att vattna blommor, klippa gräs och rensa ogräs. Du kan med fördel kombinera tjänsten med vår semesterservice. Läs mer på www.nobelia.se.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Njut av julen och låt oss ta hand om dina måsten. Eller varför inte börja det nya året med att ge dig själv det som aldrig tycks räcka till. Tid. 50% rabatt på din provstädning. Boka på: www.nobelia.se/kontakt

Timeline Photos
facebook.com

Förläng din semesterkänsla och låt oss ta hand om dina måsten.

facebook.com

Timeline Photos

Är du noggrann och serviceinriktad? Pratar du flytande svenska? Då passar du sannolikt in i vårt glada hemserviceteam. Vi söker nu flera nya medarbetare i Stockholm.

Timeline Photos
facebook.com

Arbeta på Nobelia Hemservice » Nobelia Hemservice

Vi söker Stockholms bästa hemservicemedarbetare.

facebook.com

Reference Nobelia Hemservice

För att vi ska kunna fokusera på våra kunder outsourcar vi vår redovisning till Accountor.

facebook.com

Är du i behov av eller känner du någon som behöver hjälp med barnpassning? Våra anställda har lång erfarenhet av jobb med barn i olika åldrar! Vi på Nobelia Hemservice erbjuder bland annat hämtning på dagis/förskola och barnpassning på eftermiddagar samt kvällar. Skicka ett mail eller ring till oss så berättar vi mer.

facebook.com

Visste ni att Nobelia Hemservice har ett kundområde som sträcker sig ifrån Nynäshamn till Kista? Välkommen att höra av dig till oss på info@nobelia.se för mer information om våra hemtjänster samt för offert!

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Nobelia Hemservice AB

Solhöjden

Stockholm, Sweden
Local business