Top Local Places

La Vie

Ranhammarsvägen 20, Stockholm, Sweden
Company

Description

ad

Företaget handhar en webbportal för present, blomster och inredningsdetaljister. Det vi har -Är i stort sett allt en detaljist eller grossist behöver.... La Vie har grundats av entusiasmen över att sälja och tillgodo se detaljister i hela Sverige med blomster, present och inredningsprodukter i över 20 år.
Nu fokuserar vi på att ge alla våra kunder ett ekonomiskt, smidigt samt konkurrenskraftigt web verktyg där detaljisten inte gör mer än sätter sitt konsument försäljningspris.
De väl valda butikerna kan välja på olika sätt att deltaga och avtalen bygger endast på ett sk, win-win koncept där investerad summa kommer generera i minst tredubbel vinst utan större arbetsinsats.
-Ett av två alternativ innebär access till ordersystem som synliggör alla utvalda kollektioner med beställningsmöjlighet via centrallager.
-Det andra alternativet ger samma som ovan men även en möjlighet att publicera sin helt egna webbshop, där inget annat arbete än att sätts de försäljningspriser man önskar är nödvändigt. Allt annat ingår!
Utöver de två alternativen ovan kommer alla avtalskunder oavsett valt alternativ få tillgång till en mängd ramavtal, servicemöjligheter, utbildning, personalrabatter för anställda och mycket, mycket mer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR La Vie