Top Local Places

Slottsträdgården Ulriksdal

Slottsträdgårdsvägen 8, Solna, Sweden
Garden Center
advertisement

Description

ad

Välkommen till Bosse Rappnes vackra handelsträdgård i Solna, en mötesplats för alla som älskar trädgård, vegetarisk mat, inredning och god design!  www.rappne.nu Se våra öppettider här:
https://www.rappne.se/om-oss/kontakt-och-oppettider/

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi söker medarbetare till vår trädgårdsbutik. Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Vi erbjuder också konferens och restaurang i trädgårdsmiljö. Läs gärna mer om verksamheten på vår hemsida www.rappne.se. I vår trädgårdsbutik säljer vi krukväxter, säsongsväxter, krukor och trädgårdstillbehör. Vi söker nu kassapersonal. Dina arbetsuppgifter: - Kassaarbete. - Uppackning, prismärkning, påfyllning av varor och växter. - Städning, rengöring av butiksytor. - Flexibilitet och rycka in där behov finns. Vi söker dig som: - Har erfarenhet av kassaarbete. - Har en utpräglad känsla för service. - Har god fysik och är stresstålig. - Trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning med tillträde mars/april 2018. Heltid med tjänstgöring varannan helg. Lön. Enl. avtal Skicka din ansökan med meritförteckning till e-post ansokan@rappne.se alt. Slottsträdgården Ulriksdal AB, Slottsträdgårdsvägen 8, 170 79 Solna. Välkommen med din ansökan!

facebook.com

facebook.com

Vi söker säsongsanställda till vår krukväxtproduktion Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Vi erbjuder också konferens och restaurang i trädgårdsmiljö. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.rappne.se Vi söker flera säsongsanställda till vår krukväxtproduktion. Nu söker vi dig som redan från mitten av mars vill vara med oss under en intensiv och lärorik säsong i vår krukväxtproduktion. Dina arbetsuppgifter: Plantering och glesning mm. Packning för leverans till grossister. Framtagning av egenodlade växter till våra försäljningsytor. Arbetstid: Heltid med helgtjänstgöring. Varaktighet: Säsong olika varaktighet mars - september, maj - augusti, Lön enligt avtal. Skicka din ansökan med meritförteckning till e-post ansokan@rappne.se alt. Slottsträdgården Ulriksdal AB, Slottsträdgårdsvägen 8, 170 79 Solna. OBS Märk din ansökan Odlingen (sänd gärna med ett foto) Urval sker löpande, så sänd gärna in din ansökan så fort som möjligt!

facebook.com

För alla er som tröttnat på julen så rekommenderar vi ett besök hos oss på Slottsträdgården Ulriksdal. Här har våren anlänt och vår självplock utav tulpaner är nu igång. Gör ett besök i dag och få en försmak av vårens ankomst och kanske en god fika med Cafeets alla hembakta kakor. Varmt välkomna!

facebook.com

Boka din biljett här: https://www.rappne.se/produkt/helgkurs-i-tradgardsdesign/

facebook.com

facebook.com

Vi expanderar och söker en erfaren Trädgårdsdesigner! Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Vi erbjuder också konferens och restaurang i trädgårdsmiljö. Läs mer om vår verksamhet på www.rappne.se Till vårt Trädgårdsdesignteam söker vi nu ERFAREN TRÄDGÅRDSDESIGNER som vill arbeta med trädgårdsritningar, göra hembesök och kan växtrådgivning. Du som söker är landskapsarkitekt, trädgårdsarkitekt, landskapsingenjör eller liknande. Vi behöver en person som är trygg i att föreläsa och kan handleda i kurser. Tjänsten innebär: • Trädgårdsrådgivning och projektledning till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag m.fl. • Upprätta allt från skisser och växtförslag till avancerade planritningar, för hand och i dator. • Ge våra kunder inspiration, problemlösning och kvalitativ trädgårdsrådgivning. • Föreläsa och handleda på våra kurser och föreläsningar. Du som söker: • Har erfarenhet av hela processen från ritning till färdig trädgård. • Har erfarenhet att rita trädgårdar och göra växtförslag. • Har dokumenterad trädgårdsutbildning och/eller motsvarande yrkeslivserfarenhet. • Är lösningsorienterad, kreativ och har känsla för färg och form. • Trivs att arbeta både självständigt och i team, gilla högt tempo och är flexibel. • Är engagerad person med känsla för service, struktur och sätter kunden i fokus. Önskvärd erfarenhet av våra arbetsverktyg: Wectorwork - Landmarket Officepaketet Adobe indesign Photoshop Arbetstid: Heltid . Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal. Skicka din ansökan med meritförteckning till ansokan@rappne.se OBS Märk din ansökan Trädgårdsdesign (sänd gärna med ett foto) Vi gör urval löpande, sänd gärna in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag den 19/1-2018 Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till vår Trädgårdsdesigner Gunilla Lundh på tel 08-55 77 15 19.

facebook.com

Välkommen att jobba med oss! Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Vi erbjuder också konferens och restaurang i trädgårdsmiljö. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.rappne.se Vi söker Trädgårdsmästare till Uteträdgården - med erfarenhet av försäljning av perenner, buskar och träd. Tjänsten innebär: • Försäljning av trädgårdsväxter. • Rådgivning till kund. • Uppackning och skötsel av trädgårdsväxter. • Skötsel av butiksmiljö. Du som söker: • Är engagerad säljare med känsla för service och har kunden i fokus. • Har trädgårdsutbildning eller motsvarande yrkeslivserfarenhet. • Har gedigen växtkunskap. • Har god fysik och trivs med teamarbete. Truckkort är ett plus Arbetstid: Heltid med helgtjänstgöring. Varaktighet: Säsong (april-september) med möjlighet till förlängning. Lön enligt avtal. Skicka din ansökan med meritförteckning till e-post www.ansokan@rappne.se Märk din ansökan med Uteträdgården (sänd gärna med ett foto) Vi gör urval löpande, så sänd gärna in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag den 15 december 2017.

facebook.com

facebook.com

https://www.rappne.se/produkt/julverkstad-kransar/ November har redan nått sin mitt och juletider närmar sig fortare än vi hann blinka. Julverkstan är igång och vi producerar kransar i vår mysiga butik. För er som är sugna på att höja julstämningen och få möjlighet att tillverka en egen krans från grunden går det bra att anmäla sig på vår hemsida. Hoppas att vi ses!

facebook.com

Den 16 november mellan kl 18 -20 har vi vår årliga vinterkväll. Vi bjuder på bubbel, tilltugg, och en del överraskningar. Växthusen är julpyntade och det kommer finnas en hel del inspirerande miljöer att titta på. Välkomna till en magisk kväll med levande ljus, blommor och julstämning i mängd. Ingen föranmälan behövs, inget inträde och alla är lika hjärtligt välkomna.

facebook.com

Passa på att musta dina äpplen under våra äppeldagar 23 - 24/9 Boka din tid här: https://www.bokadirekt.se/places/ingrid-maries-mobila-musteri-12836/%C3%A4ppeldagar-slottstr%C3%A4dg%C3%A5rden-ulriksdal-solna-302580

facebook.com

Recommended Before and After transformation