Top Local Places

Business Event Network

Vretenvägen 13 , Solna, Sweden
Company
ad

Description

ad

Business Event Network är ett affärsnätverk med visionen att förena nytta med nöje. Beslutsfattare ges möjlighet att knyta kontakter och skapa nya affärer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi laddar upp med välkyld dryck och välkomnar våra kvinnliga nätverkare på ett härligt mingel ikväll hos Kornetten - Home of Entrepreneurs. Är det några av er som kommer? :)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Business Event Network's post

Igår startade vi höstens nätverksträffar, och vilken kväll vi fick tillsammans med våra fantastiska medlemmar. Vi startade med en båttur ombord M/S Molly i Stockholms skärgård och vi vill rikta ett stort tack till turen vi fick med er! Ett extra plus att vi än en gång hade tur med vädret. Kvällen avslutades på Birka Cruises terminal med mingel och middag med utsikt över vattnet. Det var en lika avslappnad kväll som vanligt med skratt, affärer och diskussioner i en salig blandning. Vi ser fram emot veckans resterande nätverksträffar och vi är säkra på att de fortsätter i gårdagens spår ☺

Photos from Business Event Network's post
facebook.com

Photos from Business Event Network's post

I tisdags så intog B.E.N Sjö & Land för ytterligare en nätverksträff med våra underbara medlemmar. Vårsäsongen kunde inte ha fått ett bättre avslut. Solen sken på oss igen och stämningen var, om möjligt, ännu lite bättre. Tänk att så många kontakter kan knytas och samarbeten födas över en hamburgare i sval sjöbris. B.E.N har på drygt 1 år gått från 0 till 200 medlemmar och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi laddar redan för nya häftiga träffar efter sommaren och kan knappt bärga oss. Vi kommer förstås att fortsätta nätverka fram tills dess och vi finns aldrig längre än ett samtal bort. Om du också vill nätverka med oss så är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer. Tack till alla medlemmar som har varit med och gjort detta till ett helt fantastiskt affärsnätverk!

Photos from Business Event Network's post
facebook.com

Photos from Business Event Network's post

Vi på BEN vill tacka alla våra underbara medlemmar som var med och gjorde förra veckans tre nätverksträffar till något alldeles extra. Visst hjälpte det underbara vädret, vattnet och Stockholm i solnedgång till på traven, men i slutändan handlar det om er. Vi samlades på Sjö & Land med grillade hamburgare, svala drycker och den stora snackisen, radiostyrda båtar! Varje kväll korades en omåttligt stolt vinnare genom både kvalomgång och slutspel. Över borden kunde man höra skratten eka och kontakter knytas. BEN är ett affärsnätverk för dig som vill göra affärer under former som är både trevliga och avslappnade. Den 14:e juni är vi tillbaka på Sjö & Land och här har vi några platser över. Så om du är nyfiken och vill veta mer, hör av dig till oss!

Photos from Business Event Network's post
facebook.com

Timeline Photos

Vi på BEN skulle vilja tacka alla som varit med och gjort februari till en supermånad. Vi tackar såväl "gamla" som nya medlemmar för att ni valt att nätverka hos oss. Vi har hunnit med fem stora kvällsevent med fem olika grupper och i april startar vi upp fler när vi för första gången tar vi oss utanför Stockholm. Vi är dessutom riktigt stolta över att vi lyckats få med så många medlemmar på så kort tid. På 12 månader har vi gått från 0 medlemmar till närmare 200 och det verkar som att en hel del företagare ser på nätverkande på samma sätt som vi. På B.E.N tänker vi nämligen lite annorlunda när det kommer till nätverk och nätverksträffar. Måste det vara krävande, stelt och tråkigt? Nej, det tycker inte vi. Hos oss slipper du lyssna på hisspitchar och äta torra frukostmackor med hushållsost. Vi kör fina 3-5 rätters middagar samt sköna och roliga aktiviteter som ger dig möjlighet att lära känna folk på ett mycket närmare plan. Vi styr bort fokus från hetsigt säljande där alla pratar i mun på varandra och skapar i stället en atmosfär som öppnar upp för mer intressanta och givande dialoger där alla får en syl i vädret.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Business Event Network's post

I tisdags var det dags för Sthlm grupp 2 att träffas för första gången det här året och nu var vi tillbaka på underbara Winery Hotel. Vi växer i rasande takt och denna gång var gruppen fylld till bredden av företagare som gillar att nätverka på samma sätt som vi. Mellan skratten och den goda maten diskuteras allt från affärer till italiensk film från 70-talet och Adeles senaste intervju. Det är otroligt roligt för oss att se människor mötas och lära känna varandra i en miljö som verkligen bäddar för starka relationer och långsiktiga samarbeten. Precis som för 2 veckor sen så startade vi kvällen med ett välkomstmingel och tog oss efter det i samlad trupp vidare för att lyssna på en föreläsning om presentationsteknik. Sen var det dags för en sommelierledd vintur och vinprovning innan vi intog matsalen för en 4 rätters middag. Som vanligt så körde vi ett rotationsschema där vi byter plats efter varje rätt för att ge alla en chans att prata med och lära känna så många som möjligt. Vi avrundade kvällen med ett avslappnat mingel och samtalen fortsatte ända in på småtimmarna. BEN är ett nätverk för dig som vill kombinera nätverkande med en upplevelse utöver det vardagliga. Vi tror på en avslappnad stämning där folk inte behöver känna någon press eller stress. Kom som du är och träffa människor som tänker likadant. Hör av dig till oss om du också vill göra affärer på det här sättet!

Photos from Business Event Network's post
facebook.com

Photos from Business Event Network's post

Den 9 februari tog den underbara personalen på Carlshälls Gård emot oss med öppna armar. STHLM grupp 3 skulle ha sin första träff för året och med ett kanonevent på the Winery Hotel i ryggen så var förväntningarna skyhöga. Carlshälls mötte minst sagt våra förväntningar och en otroligt trevlig nätverksträff i en fantastisk miljö var ett faktum. Något av en gömd pärla med genuin gårdskänsla, fantastisk sjöutsikt och underbar mat som du hittar endast ett stenkast från city, det är Carlshälls Gård. Vi samlades för ett enklare mingel i en av våra medlemmars lokaler på Sveavägen och blev sedan i samlad trupp tagna med buss ut till gården där vi tillsammans lyssnade på lite kort historia samt en inspirerande och minst sagt aktuell föreläsning. Efter det förflyttade vi oss till matsalen där vi avnjöt en 3 rätters middag på klassiskt B.E.N - vis där vi byter platser efter varje rätt så att alla får en chans att prata med alla. Kvällen avslutades med ett prestigeladdat music-quiz där vi tävlade i lag och spänningen gick att ta på ända in i mål. Ett nätverk är bara så bra som sina medlemmar och vi kan med handen på hjärtat säga att vi har Sveriges finaste nätverksmedlemmar. Vill du också göra affärer på det här sättet? Hör av dig till oss i så fall.

Photos from Business Event Network's post
facebook.com

Photos from Business Event Network's post

Det nya nätverksåret på Business Event Network inleddes med en riktig homerun. Vi träffade de underbara människorna på nyöppnade The Winery Hotel i höstas och föll direkt för konceptet, servicen och den allmänna proffsigheten som omger hela organisationen. Alla förutsättningar för ett lyckat B.E.N – event stod att finna och vi bestämde oss för att sparka igång 2016 med buller och bång. Vi började kvällen med en riktigt intressant och underhållande föreläsning med fokus på presentationsteknik. Efter det gick hälften av gruppen på en guidad vintur i hotellets egna vineri samtidigt som den andra hälften provsmakade vin från hela världen. Den tredje akten bestod av en underbar 4 rätters middag där vi i lugn och ro avnjöt mat och vin i ett rotationsschema som ger alla chansen att prata med varandra. Kvällen avslutades med ett avslappnat mingel i loungen och nu ser vi återigen tillbaka på en otroligt lyckad kväll tillsammans med Sveriges bästa nätverksmedlemmar. Vi ser även fram emot att komma tillbaka hit med Sthlm grupp 2 den 16 februari. Innan dess så träffas grupp 3 och 4 ute på Carlshälls Gård och februari ser ut att bli en månad att minnas.

Photos from Business Event Network's post
facebook.com

Timeline Photos

Efter 3 st kanonträffar på Restaurang Himlen vart det nu dags att pröva något nytt för våra 2 första grupper. Grupp 2 var först ut och träffades den 18 november i Gamla stan för ett event som var lika främmande och oprövat för dem som för oss. Det som stod på schemat var en ”riktig Game Show” där medlemmarna skulle få tävla i lag mot varandra i en frågesport ledd av en programledare. Det klurades, skrattades och firades om vartannat. När det segrande laget hade korats styrde vi skutan mot restaurang Mr. French där vi åt en underbar 4 rätters middag och fortsatte att mingla ända in på småtimmarna. Proceduren upprepades dagen efter med Sthlm grupp 1 och nu ser vi tillbaka på 2 lyckade kvällar och ett event som minst sagt sticker ut från mängden. Vi vill såklart tacka alla som var med och bidrog till ytterligare två härliga B.E.N event. Det är oerhört roligt att få lära känna er alla och vi ser fram emot träffa er snart igen.

Timeline Photos
facebook.com

Untitled Album

Untitled Album
facebook.com

Untitled Album

Untitled Album
facebook.com