Top Local Places

Willma akupunktur & massage

Persbogatan 7 B, Sandviken, Sweden
Acupuncturist

Description

ad

Willma akupunktur & massage drivs av mig Margareta Lindblad som är utbildad akupunktör och massör.  Akupunktur stöder kroppens egen läkande förmåga.

www.willmaguides.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Glad påsk!

facebook.com

Vintern är yinkraftens tid, allt är stilla på ytan, ingenting växer. Men på djupet finns det dyrbara livet. Man bör vända sina känslor inåt, bevara sitt lugn, då stärker man njurarna, som är den ursprungliga livskraftens boning. Allt levande försöker lagra energi. Utbytet mellan yin och yang ligger på en långsam, vilande nivå. På vintern - när det är kallt - är det viktigt att skydda njurarna mot kyla. Genom maten kan man stärka njurarna genom att skära ner på salt och äta beskt. Valnötter, ingefära och kinesisk gräslök stärker både yin och yang i njurarna.

facebook.com

Den 16 februari är det nyår i den kinesiska kalendern och 2018 är Hundens år. ”Hund-människor” anses lojala, hjälpsamma, pålitliga och harmoniska. Hunden är det elfte av tolv djur i kinesiska kalendern och de som är födda 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 och 2006 räknas som hundar.

facebook.com

Satyananda-yoga Onsdagar kl 10.30-12.00 erbjuder jag en yogaklass i Satyananda-traditionen. Vi håller till i Rörelserummet i Kulturcentrum, Sandviken. Klassen startar i v 36 (onsdag 6/9 2017) och håller på t.o.m. vecka 44 med uppehåll v43, totalt åtta gånger.Du betalar 720:- för att yoga en gång i veckan under 90 minuter i åtta veckor. Vill du bara droppa in betalar du 115:-/gång. Anmäl dig via mejl margareta@willmaguides.se eller på telefon 0703 82 78 09. Du tar med yogamatta, filt och gärna en kudde. Jag ser fram mot att träffa dig ”på mattan”. Välkommen!

facebook.com

Finslipar formen på Satyandayogans ashram inför höstens yogalektioner som startar i september.

facebook.com

När natten är som kortast firar vi Yogans internationella dag.

facebook.com

Under sommaren är yangenergin som starkast. Passa på att tanka ljuset till mörkare dagar.

facebook.com

Yangenergin står på sin höjdpunkt under sommaren som är tillväxtens tid. Livsprocesserna kulminerar och det kräver mer vitaminer och mer vätska men inte mer fett. Sommarmaten bör vara lätt och mild för att undvika förtjockning av blodet. Kall dryck skadar mage och mjälte och orsakar energibrist. När det är varmt, drick grönt te och soppa på gröna bönor.

facebook.com

Inviger konstrundan Gästrikekonst med tillåtet klotter på Kungen.

facebook.com

Öppet hus - yoga 👌 Ta med din vän, din man, din granne på gratis yoga under vecka 9. Vi håller till i Kulturcentrum Rörelserummet på måndagar och torsdagar kl 14 - 15.30. Tag med egen matta. Välkommen!

facebook.com

Gott nytt år! År 2017 är Tuppens år! Tuppens år är det tionde året i det kinesiska horoskopets 12-åriga cykel. Tuppens år är flitens, skarpsinnets och beslutsamhetens år. Gör inget överilat utan överväg noga dina beslut. Tuppar törs väldigt mycket. De är utåtriktade och ivriga och tycker om att umgås i stora sällskap. En tupp är extremt aktiv och duktig på att lösa problem. Tuppar är alltid ärliga och är man född i tuppens tecken håller man vad man lovar. År som var tuppens år: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

facebook.com

Välkommen till yogaklasserna måndag 16/1 resp torsdag 19/1 kl 14 i Sandviken.

facebook.com

Quiz