Top Local Places

Explore

Åstadalsvägen 2, Örebro, Sweden
Church/religious organization

Description

ad

Brickebergskyrkans konfirmation. Kl 16:30-18:30 onsdagar. Kontakta oss om du vill veta mer! Premiär 17 sept. brickebergskyrkan.se/blog/2014//08/06/explore Varje år väljer              ungdomar i klass 8 över hela Sverige att ta konfirmation i någon kyrka. På samma sätt välkomnar vi alla som ska börja 8:an till vår grundkurs i Kristen tro. Explore är ditt tillfälle att tidigt i livet utforska och lära dig mer om mänsklighetens äldsta och största frågor.  

En typisk onsdag på Explore består av fika, mer eller mindre galna lekar, dagens tema & samtal i mindre grupper och en andakt.

Vi arbetar mycket i samtalsform där det är högt i tak och alla åsikter får uttryckas. Man behöver inte vara döpt eller kristen för att gå konfirmation i Brickebergskyrkan, det enda krav som ställs är en hög närvaro. Som konfirmand i Brickebergskyrkan besöker man också 6 st Gudstjänster under året.

Anmäl dig genom att maila David Wellstam på david.wellstam@brickebergskyrkan.se Ange namn, adress, personnr, mob.nr, din & en förälders email & ev. allergi

Hela året kostar 400 kr (för material och fika). Denna betalas in i samband med anmälan till Brickebergskyrkans bankgiro: 815-8420. Märk med konfirmandens namn och ”Explore”. Kostnader för läger tillkommer.


Hoppas vi ses! :)

Quiz

NEAR Explore

Toys R Us

Örebro, Sweden
Local business