Top Local Places

Resia

Gustav Adolfs Torg 12 A, Malmö, Sweden
Travel Agency

Description

ad

Välkommen till Resia i Malmö.
Här på Facebook kan du prata resor med oss, få riktigt bra erbjudanden samt delta i våra tävlingar. Vi ingår i Resia-koncernen som är en av Sveriges största resebyråkedjor. Hos Resia finns drygt 400 säljare i 45 butiker från Piteå i norr till Malmö i söder.

På vår resebyrå arbetar:
Erica Bard, 040-10 11 74,
erica.bard@resia.se
Anette Mohlin, 040-10 11 71, anette.mohlin@resia.se
Maria Hilding, 040-10 11 76, maria.hilding@resia.se
Patricia Nilsson, 040-101178, patricia.nilsson@resia.se
Annelie Pihlwret, 040-101174, annelie.pihlwret@resia.se

Jennie Välawik, resebyråchef, 040-10 11 72,
jennie.valawik@resia.se

Vi hjälper dig att hitta och boka din resa till bästa pris. Besök vår butik, kontakta oss på mail eller telefon ovan eller här på Facebook.

Vi åker kontinuerligt på studieresor till olika destinationer för att kunna ge dig det där extra när du skall boka upp dina viktiga semesterdagar.

Hos oss finns marknadens bredaste utbud av resor; flyg inklusive lågprisflyg, hotell, charterresor, weekendresor, långresor, kryssningar, bussresor, skidresor m.m. Vi säljer även affärsresor samt möten-, event- och konferensresor.

Reseinspiration och fina reseerbjudande hittar du även på vår hemsida: www.resia.se samt på vår blogg: http://blogg.resia.se/


Resia är en del av Resia Travel Group, läs mer på http://www.resiatravelgroup.se/

Policy:
Vi är glada över att du har kommit hit och vi vill gärna höra vad du har att säga, men ibland kanske man delar med sig av vissa åsikter utan att tänka efter hur det låter för mottagaren. Vi vill att vår sida ska vara en sida som alla känner sig välkomna till och därför kommer vi att radera inlägg som:

§ 1 är rasistiska
§ 2 är förtryckande
§ 3 uppmanar till våld eller kriminella handlingar
§ 4 innehåller svordomar
§ 5 består av endast reklam
Tack för att du respekterar detta!

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
09:00 - 18:00
disdat
09:00 - 18:00
gaskavahkku
09:00 - 18:00
duorastat
09:00 - 18:00
bearjadat
09:00 - 18:00
lávvardat
10:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Resia's post

Res bort till sol och värme i vinter! ⛄️ ☀️ Just nu 1.000:- rabatt/bokning på vinterresor med Apollo till Fuerteventura, Madeira och Förenade Arabemiraten. Välkommen in till butik eller ring oss för att boka din resa!

Photos from Resia's post
facebook.com

Photos from Resia's post

Nu är det hög tid att börja planera höstens weekendresa! 🍂☀️ Tidigare idag kunde ni höra vår resespecialist Patricia prata weekend och cityresor i P4 Malmöhus! Klicka på nedan länk för att lyssna och bli inspirerad: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1325243?programid=3442&start=3210

Photos from Resia's post
facebook.com

Drömmer du om en tågresa genom Europa? Tänk att kliva ombord, luta sig tillbaka och bara njuta av det fängslande landskapet som passerar utanför fönstret! Missa inte att lyssna på Erica! Låt oss på Resia hjälpa dig fortsätta upptäcka! https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1324876?programid=3442&start=3183

Drömmer du om en tågresa genom Europa? 
Tänk att kliva ombord, luta sig tillbaka och bara njuta av det fängslande landskapet som passerar utanför fönstret! 
Missa inte att lyssna på Erica! 
Låt oss på Resia hjälpa dig fortsätta upptäcka! 

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1324876?programid=3442&start=3183
facebook.com

Vi som jobbar på Resia älskar att prata resor, vi brinner för att dela med oss och att sälja resor är att sälja upplevelser! Att bli inbjuden till Sveriges Radio P4 Malmöhus och prata resor tackar vi såklart inte nej till! 😃🙏🏻 I går kunde vi höra våran duktiga kollega Erica prata om olika resetrender! Lyssna! OCH!! 2 onsdagar framåt kommer våran duktiga kollega fortsätta inta studion och dela med sig av sin kompetens, energi och perfekta restips! Missa inte detta! https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1321346?programid=3442&start=3187

Vi som jobbar på Resia älskar att prata resor, vi brinner för att dela med oss och att sälja resor är att sälja upplevelser! 
Att bli inbjuden till Sveriges Radio P4 Malmöhus och prata resor tackar vi såklart inte nej till! 😃🙏🏻
I går kunde vi höra våran duktiga kollega Erica prata om olika resetrender! 
Lyssna! OCH!! 2 onsdagar framåt kommer våran duktiga kollega fortsätta inta studion och dela med sig av sin kompetens, energi och perfekta restips! 
Missa inte detta! 

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1321346?programid=3442&start=3187
facebook.com

Photos from Resia's post

Just nu har vi sista minuten-priser på kryssningar med MSC Cruises 🙌😍 Begränsat antal platser. Vart i världen skulle du helst vilja åka på en kryssning? 🛳🌍

Photos from Resia's post
facebook.com

Glad midsommar från oss på Resia Malmö! ☀️ Under midsommarhelgen håller vi stängt och har öppet igen som vanligt från måndag.

Glad midsommar från oss på Resia Malmö! ☀️

Under midsommarhelgen håller vi stängt och har öppet igen som vanligt från måndag.
facebook.com

Photos from Resia's post

Vill du iväg och resa i sommar? ✈️ Fynda din resa idag, för efter Midsommar sticker priserna iväg! Vad sägs om till exempel en vecka på.... Korfu med avgång 24/6 fr 2448kr/person Kreta med avgång 25/6 fr 2198kr/person Alanya med avgång 27/6 fr 2648kr/person Priser baserade på del i dubbelrum med avresa från Köpenhamn. Välkommen in till butiken eller ring oss för att säkra din plats! 😎☀️

Photos from Resia's post
facebook.com

Photos from Resia's post

⭐️Tips från Emelie!⭐️ Missa inte vår gruppresa i höst! Fyra privata safariturer, besök i en kåkstad, vinprovning i Stellenbosch och den otroliga vyn från Panaroma routen över Drakensbergen mellan Hermanus och Kapstaden 🍷🦒🚐 Allt det här och lite till får du på vår resa ”Fantastiska Sydafrika” 😍 Kontakta mig på emelie.hogberg@resia.se för personliga tips och rekommendationer!

Photos from Resia's post
facebook.com

Photos from Resia's post

Mors dag närmar sig! 👸🏼 Varför inte ge bort något speciellt i år? Ett presentkort för hennes drömresa! 😍

Photos from Resia's post
facebook.com

Photos from Resia's post

Kristallklart vatten och långa tavernakvällar, hos oss ligger Grekland varmt om hjärtat! 🇬🇷 Här kommer vår topp 3! Parga - Romantisk småstadsidyll med fantastiska stränder. Hit åker vi gärna flera gånger om! 😍 Skiathos - Fantastisk ö med svårslagen natur! Ön bjuder på massor av fina stränder och mysiga badvikar. 💦 Karpathos - Dramatisk natur med höga berg och dalar. Här väntar en genuin grekisk atmosfär och tempot är behagligt. Karpathos lämnar ingen oberörd! 💎

Photos from Resia's post
facebook.com

Photos from Resia's post

Just nu har vi riktigt bra rabatter på kryssningar med Royal Caribbean! 😍 Har du kanske redan nu börjat planera inför höstlovet? Vad sägs om en familjekryssning i Karibien med Royal Caribbean från endast 23.450:-/familj? 👏 Välkommen in till butiken eller ring oss för att boka din resa!

Photos from Resia's post
facebook.com

Vi på Resia i Malmö önskar alla våra kunder en Glad Påsk! 🐥🐣 Röda dagar håller vi stängt men på lördag har vi öppet som vanligt 10-14:00. Välkomna in!

Vi på Resia i Malmö önskar alla våra kunder en Glad Påsk! 🐥🐣

Röda dagar håller vi stängt men på lördag har vi öppet som vanligt 10-14:00.
Välkomna in!
facebook.com

Quiz

NEAR Resia