Top Local Places

LEKIA Mobilia

Per Albin Hanssons väg 30B, Malmö, Sweden
Shopping/retail

Description

ad

Varmt Välkomna till Lekia på Mobilia! Ni hittar oss på övre plan, mitt emot Clas Ohlsson.  Här kan ni ta del av våra erbjudanden och följa annat roligt som händer på Lekia Mobilia!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from LEKIA Mobilia's post

SE HIT alla legofantaster (ja, även övriga kunder) Just nu får du ett fantastiskt fint och mjukt Badlakan från Nexoknights, värde 249.-, när du köper lego av oss för över 299.- . Inte illa va? Välkomna in och shoppa loss!!!

Photos from LEKIA Mobilia's post
facebook.com

Vänner!! Kom och köp såpbubblor hos i helgen och förgyll era dagar lite extra. Bara det gör det värt att göra ett extra stopp, eller hur? Vi har massor olika sorter, både för stora och små! Välkomna!!!

facebook.com

Kära kunder! Ni vet väl om att ni även kan nå oss på Chatten om vi är inloggade. Så om du inte når oss per telefon så kanske vi kan hjälpa dig på chatten istället. Bra va? Ha en fin kväll alla vänner. Kram från oss

facebook.com

KLOSSMÄSTARE!!! Vill börja med att tacka alla fantastiska männsikor som deltog på vårt Legoevent. Alla Legocity-kreationer var helt underbart fina, vilka experter ni är. Nu skulle jag vilja presemtera vinnaren *trumvirvel ... Vinnaren är Saga Rehnqvist 5år, GRATTIS!! Du är välkommen in till oss för att hämta vinsten som är 5 förpackningar nya Disneyminifigurer. Tack alla andra Ha en fantastiskt fin dag i solen Mvh Sara, Pernilla, Isa och Anna på Lekia Mobilia

facebook.com

KOM och dela denna fantastiska lördag med oss på Mobilia. Idag har vi LEGO-event. Kom och bygg ditt eget City-fordon och var med och tävla om massor fina legovinster. ALLA barn som deltar idag får diplom, GRATIS inträde till Legoland och legokort. Endast idag (lör 23/4) mellan 13-16. VÄLKOMNA!!

facebook.com

Timeline Photos

Kära kunder! Ni har väl inte missat att vi just nu har hela 25% rabatt på ALLT duplo?! Skynda fynda. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Hej Kompisar! Vi vill gärna bjuda in er alla på vår Superspel-dag som kommer gå av stapeln den 2 april kl 11:00-14:00. Kom och testa några olika, roliga sällskapsspel. Vi kommer ha specialerbjudanden och givetsvis bjuder vi på tilltugg. Varmt välkomna önskar Pernilla, Sara, Isabelle och Anna.

facebook.com

Vi vill önska alla våra fantastiska kunder en riktigt GLAD PÅSK!!!

facebook.com

Quiz

NEAR LEKIA Mobilia