Top Local Places

Skyltcompaniet

Regnvattengatan 1, Malmö, Sweden
Local business

Description

ad

SkyltCompaniet har samlat ett av branschens bredaste skyltkunnande under sitt tak med kontor i Malmö & Göteborg. Vi hjälper Er att synas!

SkyltCompaniet har samlat ett av branschens bredaste skyltkunnande under sitt tak och kan därför alltid erbjuda våra kunder det senaste inom skyltteknik och design.

SkyltCompaniet har alla typer av skyltar så som LED-skyltar, ljusskyltar, neonskyltar, reklamskyltar, fasadskyltar och byggskyltar i sitt sortiment och har dessutom gediget kunnande och lång erfarenhet av bl.a bildekor, skyltskåp, fönsterdekor.

Vi analyserar Ert skyltbehov oavsett om det gäller enstaka butiksskyltar eller ett större skyltprogram för industrin och detaljhandeln.

Vi ser till att Ert skyltprojekt blir väl genomfört från idéskiss via myndighetskontakter och produktion till färdigt montage på fasaden.

Rikstäckande och regionala uppdrag med kvalité och leveranssäkerhet.

Daglig skyltservice i Malmö/Lund området.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sista leveransen som SkyltCompaniet gjort innan montörerna går på en välförtjänt semester gjordes åt Bengtssons Trädgårdsanläggningar i Malmö. SkyltCompaniet tog i samråd med kund fram den nya logotypen och hur fasaden bäst skulle komma till sin rätt gällande den nya skyltningen. Önskar alla en härlig & solig sommar!!

facebook.com

Idag har samtliga anställda på SkyltCompaniet och inhyrd personal haft kurs i HLR, hjärtstartare samt luftvägsstopp. Givande dag med en del skratt. Viktigt att man kan både få och ge hjälp om olyckan skulle vara framme! Trevlig helg!

facebook.com

Peab har byggt fastigheten till Kulparkskolan i Stångby. SkyltCompaniet levererade den obelysta skylten till fasaden. Reliefbokstäver i lackerad aluminium på bakgrundsplåt. Trevlig helg!

facebook.com

Skanska bygger nytt i Norra hamnen Malmö. SkyltCompaniet fick förtroendet att leverera den nya skylten åt Skanskas Norra Hamnen Kubiklager. Lösningen är obelysta romber i lackerad aluminiumplåt på distans samt texterna som framåtlysande LED skylt.

facebook.com

Under veckan som gick så levererade SkyltCompaniet en ny LED skylt åt Tetra Pak i Lund.

facebook.com

Ännu en leverans av skylt till Granngården som öppnar en ny butik i Haninge. SkyltCompaniet önskar Granngården lycka till med den nya butiken.

facebook.com

För att veta vart man är på väg så måste man veta vart man kommer ifrån. Riktigt fint hantverk och skyltkunnande på dessa legendariska skyltarna.

facebook.com

För att kunna erbjuda det senaste i skyltväg behöver vi hålla oss uppdaterade. Vi besöker världens största skyltmässa #isasignexpo2017

facebook.com

Shoes & Bags har invigning av sin nya butik på Svågertorp i Malmö Fredagen 24 Mars. Där hittar man ett stort utbud med olika märkesvaror av skor och väskor för herr, dam samt barn. SkyltCompaniet är stolta över att få vara leverantör av de nya ledskyltarna!

facebook.com

Skyltcompaniet är en mycket stolt leverantör till Brunnberg & Forshed Arkitektkontors fina skylt som pryder fasaden på Kungsholms Strand i Stockholm. Skyltprofilens sidor är tillverkade av naturkoppar som med tiden blir vackrare och vackrare. De separata bokstäverna är bestyckade med LED och genomlyser skyltens opala akrylfronter.

facebook.com

Idag har SkyltCompaniet besökt mässan Christmasworld i Frankfurt. För inspiration tillsammans med samarbetspartnern Blachere inför kommande projekt och Juldekorationer.

facebook.com

SkyltCompaniet önskar Alla sina kunder, samarbetspartners och följare en God fortsättning och Ett Gott Nytt År!

facebook.com

Quiz

NEAR Skyltcompaniet