Top Local Places

Husie Tandvård

Krokusgatan 1, Malmö, Sweden
Health/beauty

Description

ad

På Krokusgatan 1 har det bedrivits tandvård sedan 1966, Kristin och Pär är de 4:e tandläkarna i lokalerna. Kliniken ligger på markplan med parkering. PERSONAL

Att tandvård är det roligaste som finns är något som vi i personalen delar. Ingen dag är den andra lik och man ställs alltid inför nya utmaningar som bidrar till yrkets mångfald. När du kommer som patient till oss kan du vara säker på att du bemöts av människor med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov först. Vår målriktning är att bygga upp en långvarig och personlig relation med våra patienter. Hos oss är det alltid du som patient som är vårt fokus.


FORSKNING

Kristin tjänstgör både på Husie Tandvård och Tandvårdshögskolan i Malmö som klinisk handledare,  på en avdelning  som behandlar komplicerade ansiktssmärtor.

När Pär inte behandlar patienter i Husie bedriver han som doktorand forskning och utbildning på Tandläkarhögskolan i Malmö och har valt att fördjupa sig på tandimplantat. Att ständigt vara ajour med de senaste forskningsrönen garanterar patienterna att vården ständigt hålls på högsta nivå.


KLINIKEN

På Krokusgatan 1 har det bedrivits tandvård sedan 1966, Kristin och Pär är de 4:e tandläkarna i lokalerna. Kliniken ligger på markplan med intilliggande fri parkering. Här möts man av trivsam miljö och stora behandlingsrum.

CONTACT

Quiz

NEAR Husie Tandvård