Top Local Places

Arbetsförmedlingen

, ,
Government organization

Description

ad

På den här Facebooksidan svarar vi på allmänna frågor, då den är öppen för alla att ta del av. Besök, mejla eller ring oss om du har personliga frågor.  Välkommen till Arbetsförmedlingen på Facebook

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vårt jobb är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb. Vi finns i hela landet. Alla våra tjänster är avgiftsfria.

Det här är Arbetsförmedlingens centrala Facebooksida där du får information om kommande aktiviteter och nyheter. Information som du också hittar på vår webbplats, www.arbetsformedlingen.se. Vi har också Facebooksidor för några lokala arbetsförmedlingar och vissa projekt. Vi svarar på kommentarer och inlägg mellan klockan 8:00-16:00 på vardagar.

http://www.arbetsformedlingen.se

Gör egna inlägg och skriv kommentarer till våra inlägg. Vi kommer att svara på frågor och kommentarer, på dagtid på vardagar, men vi kan inte hantera enskilda ärenden här på Facebook. Vi kommer inte heller att kunna svara enskilt på alla frågor. Vid personliga frågor hänvisar vi till våra ordinarie kontaktvägar.

http://www.arbetsformedlingen.se/kontakt


Här finner du Arbetsförmedlingens samlade närvaro i sociala medier:
http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Kontakt/Sociala-medier.html


Quiz

NEAR Arbetsförmedlingen