Top Local Places

Technogarden Engineering Resources

Arenagatan 35, Malmö, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

Technogarden är ett specialiserat tekniskt kompetensföretag som genomför resursuppdrag med hög teknisk kompetens och rekryterar ingenjörer, specialister och chefer till teknisk sektor.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Regionchefen Ewa-Marie Åström i Växjö har just avslutat tre dagar av medarbetarsamtal. I sol och med vågskvalp omkring dem har de haft trevliga möten ombord på Ewa-Maries båt. Kvalitetstid med underbara medarbetare i Växjöteamet!

Timeline Photos
facebook.com

Next Generation Scania

Många av våra medarbetare är och har varit delaktiga i arbetet med att ta fram nästa generation lastbil på Scania. Technogarden lyckönskar Scania inför lanseringen av Next Generation Scania!

facebook.com

Timeline Photos

Möt hösten med oss och boosta dig med ett nytt jobb! Vi har ett välfyllt skafferi med lediga tjänster och går just nu igenom alla ansökningar som inkommit under sommaren. Läs mer under lediga jobb på vår hemsida www.technogarden.se

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi hoppas att du njuter av sommar och semester. Får du en stund över, så gå gärna in och kika på våra lediga tjänster för att se om någon lockar dig. Kan bli en spännande nystart på hösten!

Timeline Photos
facebook.com

Konsultchef till Technogarden, Växjö - Technogarden

Ledig tjänst som Konsultchef vid vårt Växjökontor

facebook.com

Scania lanserar helt ny lastbil – största satsningen någonsin

Stolt över att Technogarden är delaktig genom det fantastiska arbete våra medarbetare gör i ett så spännande projekt. Stort tack kära Technogardare!

facebook.com

Timeline Photos

Semester stundar för många av våra medarbetare och kunder, för några har den redan börjat. Semestertider är en bra tid för tid med familj och vänner men även en tid för vila och reflektion. I Sverige har vi lärt oss att inte alltid kräva sol och blå himmel för att uppskatta ledighet. Vi mår bra av att kunna hantera skiftande väder och se möjligheter varje dag, oavsett väder. Att ta ansvar för att skapa nya möjligheter och att agera på dessa är något vi även gör bra på Technogarden. 2015 var ett år som framförallt präglades av att skapa nya möjligheter och att agera på dessa. Vi etablerade nya kontor, nya affärsområden, skapade nya kundrelationer, fick in nya medarbetare. Roligare och bättre än så kan det inte bli! Detta ser vi frukten av i år och första halvåret 2016 har visat på en imponerande tillväxt. Vårt arbete med att skapa möjligheter för både kunder, kandidater och medarbetare fortsätter och jag ser redan nu fram emot att komma tillbaka efter semesterledighet. Med detta så vill jag skicka med till er alla en tillönskan om en riktigt god semester! Stefan Lundin, CEO

Timeline Photos
facebook.com

Logistiktekniker, Oskarshamn - Technogarden

Vi söker omgående en logistiktekniker för snarast tillträde på uppdrag i Oskarshamn. Urval sker redan v.27, så ansök idag! http://technogarden.teamtailor.com/jobs/13015-logistiktekniker-oskarshamn

facebook.com

Behandlar du alla kunder lika? (av Gästbloggare Håkan Bernhardsson)

Technogardens Håkan Bernhardsson gästbloggar om hur du bäst kvalitetssäkrar intäktsprocessen. Håkan är en av våra medarbetare i team Supply Chain och har bl.a. en lång bakgrund inom IKEA of Sweden.

facebook.com

Systemansvarig, Hydraulik till ELME Spreader, Älmhult - Technogarden

Vi rekryterar till vår kund ELME Spreader: En systemansvarig för hydraulik. Elme har en stark orderingång och har nyligen utvecklat sin teknikorganisation för att bättre kunna möta den ökade efterfrågan. I samband med den nya organisationen, har nya roller vuxit fram och i den här rekryteringen söker vi en Systemansvarig för hydraulik. Eftersom rollen är ny, finns det stora möjligheter att påverka dess utformning och innehåll. Klicka, läs och ansök!

facebook.com

Produktansvarig (Product Lead Engineer) till ELME Spreader, Älmhult - Technogarden

Vi rekryterar till vår kund ELME Spreader: Två Produktansvariga ingenjörer. Klicka, läs och ansök!

facebook.com

Dataingenjör, Oskarshamn - Technogarden

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

salundin

Enjoying some evening work and beautiful scenery over Öresund bridge and sunset

@salundin, instagram.com

Quiz

NEAR Technogarden Engineering Resources