Top Local Places

Hemma Hos Oss

Navigationsgatan, Malmö, Sweden
Club

Description

ad

Vi heter Peter och Stellan. Vi tror att nöjen är väldigt viktigt för kreativitet, innovationer och smarta lösningar. Så därför har vi skapat Hemma Hos Oss Hej!

Vi heter Peter och Stellan. Vi tror att nöjen är väldigt viktigt för kreativitet, innovationer och smarta lösningar. Så därför har vi skapat Hemma hos oss – Malmös nya nöjeshub. En plats och idé om att människor, mat, dryck, musik och med samtalet i centrum bidrar till att göra vår kära stad gladare, smartare och mer spännande. Vi har också ett gäng med samarbetskompisar som gör det hela ännu roligare: Kulturbolaget, Rootsy, 2Entertain Rooktown och Blixten & Co. Tillsammans är vi Malmös nya nöjeshub för dig som tror att man måste kunna koppla av för att kunna koppla på.

Hemma hos oss
– Malmös nya nöjeshub

Jo, så vi satte oss ner med varsin IPA och våra drömmar och totade ihop ett festmanifest:

För vem kära vem? För dig förstås!

Hemma hos oss är det som hemma hos vem som helst.
Ja, du får ha fötterna på bordet, vara okammad och nyuppstigen. Säkert!
Precis lika mycket som att du får hålla upp dörren för andra, vara jättesminkad, klädd i väst och byxor från Commes de Garçons.

Yes, du får lyssna på ”Razamanaz” med Nazareth eller The 2 Bears ”Not this time”.
Du får se ut som om du har solen i ögonen eller bor i skuggan.
Du får gärna vara uppkopplad, inkopplad och frånkopplad. Gilla entrecote. Hataentrecote. Vara vegoamerikan, gincharlatan eller bara en tjej från stan. Eller kille.
Fluga eller slips är upp till dig, liksom blått eller rött armband.
Du får läsa dikter högt, PM från konferenser du varit på och manifest om kärnvärden, positionsförflyttningar eller bara berätta en rolig historia.
Du får boomboxa, vara botoxad och paxa en massa. Du får hänga i baren med vem du vill, när du vill och hur du vill, nästan. Gilla Liv Strömquist och Nina Persson alla dagar i veckan.
Byta till dig telefonnummer, mailadresser och shazama varenda låt du hör. Exponera, maximera och digitalisera minnen, tokigheter och van- och vettigheter. Hos oss får du umgås eller sitta och jobba, med vad som helst, rita på en bro, pligga en sko eller frammana regn, sol ja alla sorters väder.
Du får om du vill, jämföra oss med London, Paris och Sao Paulo på Bobo Carlssonskt vis, eller som en barsk politiker skulle gjort, skriva vad du vill om oss i på nätet, eller på någon vägg där det är OK.
Du får tillåta, förlåta, gråta eller pipa av skratt tills du trillar omkull. Rökning är inte tillåten men massor av andra saker, som t ex de som vi räknat upp.

Quiz

NEAR Hemma Hos Oss

Rosent tobak

Malmö, Sweden
Event planning/event services