Top Local Places

nyttadesign

Sporthallsvägen 4, Höganäs, Sweden
Company

Description

ad

www.nyttadesign.se mejl: info@nyttadesign.se Vi Formger, tillverkar och marknadsför omtänksamma produkter i miljövänliga material. Vi formger, tillverkar och marknadsför produkter där omtänksamhet och användbarhet står i centrum.

Basen för vårt skapande är miljötänkande och inkluderande design.

Vi tillverkar ekologiska produkter och hushållar med jordens resurser genom att tillvarata restmaterial från fruktindustri och ekologiskt lantbruk.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fryser ni? Här är ett varmt och skönt erbjudande på 15 % gällande värmekrage, tredelad, sjal, hjärta och tofflor. Ange kod "vintervärme-18". Koden gäller t o m 25 januari.

facebook.com

Snart dags för Yoga games i Stockholm 9-11 februari, vi ses väl? Med koden "Nyttadesign" får du 300 kr (30 EUR) i rabatt på Yoga games utbud. http://www.yogagames.org/page.aspx

facebook.com

facebook.com

God Jul och Gott Nytt år önskar vi alla facebook-vänner, kunder och leverantörer. Vi har givit en summa till Unicef istället för att skicka julkort och presenter.

facebook.com

Fler julklappstips

facebook.com

julklappstips: Ekologiska och tvättbara värmekuddar: krage och tredelad rak finns hos Nyttadesign, Kuddarna ligger bra över nacke och aslar och hjälper dig att slappna samt lindrar smärta från spända muskler. https://nyttadesign.se/varmekuddar/

facebook.com

Svart fredag hos Nyttadesign för alla facebook-vänner 20 % rabatt på allt i får webshop. Ange kod Black17 som rabattkod, Koden gäller fredag 24 november fr kl 10.26 - 25 november kl 24 .00

facebook.com

Praktiska och fina förkläden samt grytlappar och handskar med bra grepp https://nyttadesign.se/kokstextil/

facebook.com

Våra Yoga och meditationskuddar. Vi har mycket att välja på https://nyttadesign.se/mindfulness/

facebook.com

Hjärtligt tack till alla besökera på Allt för Hälsan, Stockholmsmässan, Älvsjö. Våra återförsäljare med brett sortiment i Stockholmsområdet är Vattumannen, Drottninggatan 83 och Vita Vera Nybodavägen 1, Hälgersten.

facebook.com

facebook.com

Här är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa våra profiler, experter och utställare och ta med dig det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. I Monter 11:11 finns mycket som kan öka ditt välbefinnande, Nyttadesigns sortment med meditationskuddar, yogabolster och värmekuddar och Vattumannens utbud av böcker och verktyg för personlig coh andlig utveckling.

facebook.com

Quiz

NEAR nyttadesign