Top Local Places

Smålänningen

Föreningsgatan 8 B, Ljungby, Sweden
Local business

Description

ad

Välkommen till Smålänningen på Facebook. Har du ett nyhetstips? Ring 0372-69200 eller e-posta redax@smalanningen.se. Varje dag kan 34 000 läsare ta del av allt från nyheter, sport och kultur till annonser och information i Smålänningen. Dagsfärsk journalistik som sedan leder till intressanta samtalsämnen såväl på arbetet som hemma kring middagsbordet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kommunalråd måste betala för kränkning

Bengt Germundsson, Kristdemokraterna, la upp en bild som Christiaan van Woensel kände sig kränkt av. Nu tvingas kommunalrådet betala.

facebook.com

Positiv vid altaret

Kan man veva postiv i kyrkan? Ja åtminstone om man finns i Hallaryd.

facebook.com

Nu kommer sommarvärmen igen

På med solglasögonen och fram med baddjuren – nu kommer sommarvärmen tillbaka! Läs hela prognosen här:

facebook.com

”Det kliar i fingrarna”

Hon är Ljungby Simsällskaps nya chefstränare! Och hon har en gedigen tävlings- och tränarkarriär med sig. – I Norge fick jag fram en landslagssimmare, säger Ulrika.

facebook.com

Stort bråk på Skolgatan

Nio personer greps efter stort bråk i Älmhult. Två fick föras till sjukhus.

facebook.com

Smålänningen

Safira, Maräng och Maja - där har ni de avelsdiplomerade vinnarna bland ardennerstona under hästpremieringen i Hamneda. Kanske kommer det att bära till utlandet. För ardenner har blivit en exportvara.

facebook.com

Göran vill locka allmänheten ut i naturen

Med orientering vill han få fler att uppleva naturen. ”Det viktigaste är att få ut folk i skogen”, säger Göran Liljeqvist i OK Älme.

facebook.com

LIVE-TV 17.30: Se Jan Johansen och Attack i Sommarkväll

Du missar väl inte att Smålänningen livesänder Sommarkväll i Gränna hamn i eftermiddag 17.30? Allsångsfesten är fullspäckad med stjärnnamn som Jan Johansen och Idol-profilen Martin Almgren

facebook.com

Bortgifta barn tillåts bo med sina män

Trots att det inte är tillåtet med barnäktenskap i Sverige tillåts gifta asylsökande barn bo tillsammans med personen de är gifta med. Ljungby kommun känner till problemet – men hänvisar till resursbrist.

facebook.com

90 döda efter kuppförsök i Turkiet

90 har dött och över 1 000 personer har skadats efter nattens kuppförsök i Turkiet. Se vad som skedde inatt medan du sov.

facebook.com

Smålänningen

Marie och Roland Pålsson har hittat sina änglavakter. Nu har de fått tak över huvudet. "Jag har gråtit hela vägen ut till Virestad", säger Marie Pålsson.

facebook.com

UD avråder resor till Turkiet

JUST NU: UD avråder svenskar från att åka till Turkiet efter statskuppen – charterresor påverkas √ Följ direktrapporteringen från kaoset i Turkiet.

facebook.com

Quiz