Top Local Places

Bosö IF & Studentkår

Bosön, Lidingö, Sweden
Sports Club

Description

ad

Bosö IF & studentkår - idrotts och studentförening på Bosön IFHS

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dags för årsmöte! Nästa vecka på onsdag i Olympia kl 13.00 Kontakta Silje, Albin eller Frida i OL2 om ni vill vill sitta med i styrelsen.

facebook.com

Här kommer lite bilder från insparken. Fler bilder och videos kommer komma ut under veckan som kommer :)

facebook.com

Adressen ikväll är Ringvägen 104! Välkomna😄🌟

facebook.com

Imorgon kör vi! Nu är det dags för inspark och här är schemat för dagen. Vi börjar kl 09.00 i Aulan med info kring dagens första aktivitet. Mellan Kl 10.00-11.30 kör vi första aktiviteten. 11.30-12.30 är det lunch som gäller (kom ihåg att ta med egen mat då matsalen är stängd) 12-45-15.30 är det en klasskamp i fotboll på konstgräsplanen! Vi ses imorgon!

facebook.com

Påminnelse om att anmäla sig till insparken! Se vårt föregående inlägg för att se hur du anmäler dig! Sista anmälningsdag är imorgon!

facebook.com

Hej allihopa! Hoppas ni haft en härlig sommar och en bra start på skolan. Vill också välkomna alla ny elever till skolan! Nu är de i alla fall dax för inspark och vi är jätte taggade! Vi kommer ha roliga aktiviteter på skolan på dagen vilka är en rolig skattjakt och sedan en fotbollskamp mellan klasserna. Vi kommer även på kvällen vara på lokal inne vid Skanstull. Adressen är: Skanstulls Festvåning Ringvägen 104 T-banestation Skanstull. För att anmäla sig för kvällen Swishar man till 1230856674. 150kr och blir medlem i Bosö IF och Studentkår eller så skickar man 75kr och kommer och umgås med oss på kvällen. Det är när ni swishat som ni har anmält er till festen på kvällen. Ni har tills på måndag den 4 September på er att anmäla er. Hoppas ni vill ha en super dag med oss!!

facebook.com

På fredag öppnar anmälan till årets inspark! Var redo! Ni har sedan bara helgen på er att anmäla er! Hur ni betalar och vart meddelar vi på fredag!

facebook.com

facebook.com

UTSPARK 2017!

UTSPARK 2017!
facebook.com

Utspark 2017 - Lärarna från OL

OL-lärarna bjöd på en fantastisk show på torsdagens utsparksmiddag! ❤🎤

Utspark 2017 - Lärarna från OL
facebook.com

Timeline Photos

VI ÄR REDO! ÄR NI?? 🎉🍾🍴

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi gratulerar OL till vinsten! 🏆🏅 Ses ikväll kl 18.00 🎉🍾

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Bosö IF & Studentkår