Top Local Places

Sporthyra Kungälv

, Kungälv, Sweden
Local business

Description

ad

Hos Sporthyra Kungälv kan du hyra din utrustning och sedan köpa loss den till ett förmånligt pris om du vill. Du hittar alla kläder och andra tillbehör du kan tänkas behöva! Det är klokt att hyra!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

REA!! Vi har just nu 50% på alla kläder och skor i butiken på Koön (Marstrand!) välkomna!

facebook.com

Vi håller på å röjer på lagret, men håller tillsvidare öppet 15-18 Mån-Tors! Kanske har du utrustning hemma som ska tillbaka till oss innan den 31/8? Kolla igenom förråd, garage å garderober!

facebook.com

Vi håller nu semesterstängt några veckor för att ladda batterierna inför höst och vinter och öppnar åter v.33. Det går bra att maila eller ringa oss så ska vi ändå försöka hjälpa er om det är något akut! Annars är ni varmt välkomna till vår butik på Marstrand där vi har fullt av fina sommarkläder till bra priser!

facebook.com

Timeline Photos

Vi vill veta vad ni tycker om oss! Lämna gärma en recention om oss här på facebook och Google. Det hjälper fler att hitta vårt unika koncept! #sporthyra #sporthyrakungälv #klimatsmart

Timeline Photos
facebook.com

Bo på Scandic med Sporthyra!

Har du planer på att bo på hotell framöver? Nu har du som är Sporthyrakund 10% rabatt på alla Scandic-hotell i hela Sverige. Läs mer under Erbjudanden på Sporthyra.se.

facebook.com

Vi håller öppet för ut & återlämning, Under denna period går det fortfarande att fynda på övervåningen då byggnationen dröjer ett par veckor! Öppettider 9/5-20/5 MÅN-FRE 15-18. Lör-Sön STÄNGT!

facebook.com

Finalutförsäljning med rekordprocent!

Total utförsäljning av kläder!!! Du lär inte bli besviken... 80% på kläder, wow, billigare än så här blir de inte! Endast tom söndag den 8/5! Snälla hjälp oss att dela detta, vi vill tömma klädlokalen för ombyggnation, Tagga en vän som vill fynda! #sporthyra #sporthyrakungälv #totalutförsäljning #nuelleraldrig Läs vårt nyhetsbrev nedan!

facebook.com

Finalutförsäljning med rekordprocent!

Total utförsäljning av kläder!!! Du lär inte bli besviken... 80% på kläder, wow, billigare än så här blir de inte! Endast tom söndag den 8/5! Snälla hjälp oss att dela detta, vi vill tömma klädlokalen för ombyggnation, Tagga en vän som vill fynda!

facebook.com

Sporthyra Kungälv's cover photo

Sporthyra Kungälv's cover photo
facebook.com

Påsk

facebook.com

Sporthyra Kungälv

Hittade denna artikeln på nätet, Intressant läsning för den som har en stund över och vill lära sig mer om vårt arbete med Sporthyra! #sporthyra #sporthyrakungälv #hyraskidor #miljöpris #atthyraärklokt #klimatsmart

facebook.com

Alebacken

Fina förhållanden i Alebacken!

Alebacken
facebook.com

Quiz