Top Local Places

Fredriksdals Trädgårdskafé

Oscar Trapps väg 10, Helsingborg, Sweden
Coffee Shop

Description

ad

En underbar oas i Helsingborg, här kan du njuta av gott kaffe, kakor, mackor, sallader och lunch i en härlig lantlig miljö mitt i staden. Fullständiga rättigheter. Välkommen! Mitt på Fredriksdal ligger vårt trädgårdskafé. Det ligger i byggnaden som förr var stall för godsets körhästar. I anslutning till kaféet ligger mamsellens trädgård som på sommaren är fylld av blommor och våra kafébord är på plats så du kan njuta av gott kaffe och kakor, en lunch eller kanske en glass i solen i en vilsam oas mitt bland träd och blommor. Lite större sällskap kan husera i Poppes Paviljong med utsikt över grönskan. Vi har fullständiga rättigheter.

På Trädgårdskaféet finns kaffe, te, saft, läsk med mera att dricka. Kakor och bakelser samt matiga smörgåsar och luncher av hög kvalitet med lokala råvaror.
Utöver den dagliga verksamheten tar vi även emot grupper och sällskap som erbjuds möjligheten att förbeställa mat efter önskemål, vi har ca 50 sittplatser i kaféet, 50 i Poppepaviljongen och ca 120 platser i Mamsellens trädgård. Vi kan även anordna andra arrangemang på Fredriksdals museer och trädgårdar.
Vi skräddarsyr även konferenser, bussresor samt bröllop/fest enligt era önskemål.

Kontakta oss om ni har funderingar eller önskemål, vi ordnar det mesta.
Varmt välkomna!

CONTACT

Quiz

NEAR Fredriksdals Trädgårdskafé