Top Local Places

Backaladan i Norra Sandby

Norra Sandby 4236, Hässleholm, Sweden
Local Business

Description

ad

På vår gård i Norra Sandby  föder vi upp ekologiska nötdjur för att hålla landskapet öppet, vi har ca 35 amkor med kalv.
På vår gård i Norra Sandby föder  vi upp ekologiska nötdjur för att hålla landskapet öppet, vi har ca 20 amkor med kalv.
Vi säljer köttlådor och hamburgare från våra djur. Köttlådorna innehåller ca 25 kg varav hälften detaljer och resten färs. Allt är vakuumförpackat, benfritt och märkt med vikt och innehåll. Djuren slaktas på ett lokalt slakteri.

Öppet efter överenskommelse

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Är ni intresserade av en köttlåda så hör av er. Beräknad leverans blir runt den 16 februari. För er som inte vill ha en hel låda så säljer vi även färs och detaljer för sig. Vi återkommer med nästa tillfälle vi håller öppet och det går bra att komma när ni vill, bara hör av er så vi säkert är hemma.

facebook.com

Nu börjar damerna bli tjocka ☺ om ca 2 veckor beräknas kalvningarna börja.

facebook.com

Gott nytt år allesammans!!!

facebook.com

God Jul till er alla 🎄🎅

facebook.com

Den 17 december arrangeras Öppet hus på Hässleholm Hundungdom i Vankiva. De kommer ha olika aktiviteter där alla intäkter går till Musikhjälpen 2017. Självklart vill vi vara med och sponsra!

facebook.com

Idag står Solle och Tina på N. Sandbys julmarknad och säljer bla korv och hamburgare från Backaladan. En mycket mysig julmarknad med mycket fint och gott att köpa

facebook.com

Julmarknad i N Sandby

facebook.com

På lördag den 2/12 är det dags för Norra Sandbys mysiga julmarknad. Tina och Solle kommer att stå och sälja våra frysta hamburgare och korv. Både hamburgare och korv är gjort på vårt ekologiska och KRAVmärkta nötkött.

facebook.com

Vi har nu fixat till i mjölkrummet och inrett en liten gårdsbutik där. Vi kommer att hålla öppet nu på torsdag den 23/11 kl 15.30- 19.30. Det går bra att betala med swish eller kontant. Vår lilla lokal ligget i den högsta längan av de 2 som är ute vid vägen. Den ligger på gavlen som är in mot gården. Lättast är om ni kör in på baksidan av den höga längan. Välkomna!!

facebook.com

Lite nyheter på Backaladan! Det finns nu kött styckvis till försäljning och vi säljer presentkort, perfekt julklapp. I frysen finns även våra goda hamburgare :) Så är ni sugna på en god köttbit så hör av er! Calle 0708-477475 Mia 0708-233864 Eller skriv ett meddelande här på fb. Önskar er en riktigt skön helg!!

facebook.com

Det var många som ville ha köttlådor denna gången så vi kommer köra en leverans till om ca 2 veckor, det finns nu bara 2 lådor kvar så hör av er om ni vill ha. Vi har även fyllt på frysen med våra goda hamburgare.

facebook.com

Nu är det snart dags för köttlådor igen. Vill ni köpa en låda så hör av er till oss. Calle har nytt nr 0708-477475 Mia 0708-233864 Eller skickar ni meddelande till oss här. Leveransen blir runt den 20 oktober Vi önskar er en riktigt skön helg!!

facebook.com

Quiz