Top Local Places

HighFive

Kristian IV:s väg 3, Halmstad, Sweden
Business Service

Description

ad

HighFive är en växtplats för innovativa människor och företag.

För mer information, besök www.h5halmstad.se Vi erbjuder ett högt tempo och kvalificerad affärsutveckling i en skön miljö där erfarna entreprenörer coachar våra företag utifrån varje unikt case.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Smart enhet varnar för ambulanser

Vinnaren av innovationspriset Inission innovation Award är korad! Ett system som varnar bilister för räddningsfordon kammade hem priset – en funktion som kan rädda liv.

facebook.com

Näringslivets mäktigaste kvinnor 2017: Entreprenörerna

Du har väl inte missat att det är Internationella kvinnodagen idag? Det firar vi med att lyfta några av Sveriges mest drivna och målmedvetna kvinnliga entreprenörer!

facebook.com

Tro på din idé - Från idé till affärsidé | Starta eget | SEB Sverige

Hör entreprenörer berätta om hur man vågar tro på sin idé. Våga tro på din idé, våga tro på dig själv. Och glöm inte – vi finns här om du behöver oss.

facebook.com

Så går du från bra till bäst – stjärnsäljarens 10 konkreta tips | Driva Eget

Som nystartad får du oftast själv agera säljare – vare sig du känner dig som en eller inte. Känn dig säkrare på sälj efter några tips från en stjärnsäljare.

facebook.com

Smart startupidé? Så hittar du bästa namnet - Shortcut

När du väl har bestämt dig för att starta ett företag så kommer en rolig men ibland svår uppgift – att välja ett namn. Här är tips på hur du kommer på det ultimata namnet för just Ditt företag!

facebook.com

Kontakt

Träffa vår affärsutvecklare Anders Rosengren! Han har en bakgrund inom medicinteknik och life science, och är entreprenör ända ut i fingerspetsarna då han drivit en mängd olika bolag. Anders är alltid på jakt efter drivna och duktiga affärsmän- och kvinnor som vill engagera sig i start-ups. Hör av dig till honom om det stämmer in på dig!

facebook.com

DUDE

Nalkas det födelsedagar? Missa då inte att kika in hos vår entreprenör Caroline Liljedahl som driver företaget DUDE Packaging Design. Hon designar och säljer presentförpackningar för både barn och vuxna, som gör att presenten får det lilla extra och sticker ut på presentbordet!

facebook.com

Curator's Picks: Top 10 TED Talks of 2016

TED Talks-chefen har valt ut sina favoriter från 2016 års TED Talks. Där finns bland annat tips från mästaren på att skjuta upp saker, bygga AI utan att förlora kontrollen, genterapi och flyktingsystemet. Intressanta tal med hög kvalitet och en härlig spridning på ämnen!

facebook.com

ISOVOX 2 Official

Kolla in den proffsiga reklamfilmen för nya IsoVox 2 som HighFivaren Philip Olsson har släppt!

facebook.com

9 TED Talks to watch before public speaking

Ska du hålla en presentation och vill känna lite säkrare på hur du förbereder dig och fångar publiken på bästa sätt? Kolla in de här 9 filmerna från TED Talks!

facebook.com

SVT Nyheter Halland - 3 feb 08.10

HighFive-företaget FUTUFARM lanserar containrar där du genom hydroponisk odling kan odla över 1000 salladshuvuden/vecka. Se inlaget från SVT Halland med företagets VD Harrie Rademaekers.

facebook.com

Spiron Innovation

Ett av HighFives senaste tillskott är Spiron Innovation som utvecklar produkten Sunwell, ett vattenreningssystem som renar vatten enbart genom solens uv-strålar. En spännande produkt som kan förbättra livet avsevärt för familjer i länder med förorenat vatten.

facebook.com

Quiz

NEAR HighFive